Când va apărea noul Android L

google i/o android când va apărea noul Android L

Pentru norocoșii posesori ai unui Google Nexus 5 sau Nexus 7 Android L vine ca de obicei mult mai devreme. O versiune Developer Preview deja a apărut pe internet iar cei dintre voi care doresc să o instaleze pot urma instrucțiunile acestea. Dar cum rămâne cu ceilalți dintre noi care nu avem un Nexus 5 sau o tabletă Nexus 7? Când va apărea noul Android L și pentru telefoanele noastre? Mai mult sau mai puțin surprinzător, marii producători deja s-au angajat să își lanseze update-uri oficiale cu noua versiune.

când va apărea noul Android L

HTC a fost prima mare companie care a făcut acest lucru. Gigantul Taiwanez a declarat ca update-uri la Android L vor fi disponibile în maximum 90 de zile de la primirea variantei finale a software-ului de la Google. Mai mult de atât, update-uri vor fi atât pentru HTC One M8 cât și pentru HTC One M7. Nu știm dacă variantele Mini sau alte modele mai vechi sunt incluse în planurile HTC. Tot ce se poate spune despre când va apărea noul Android L este că asta se va întâmpla cândva în toamnă. Asa că dacă e să ne luăm după spusele celor de la HTC, ar trebui să avem update-urile pana la finalul anului.  HTC nu a fost singura companie care a făcut acum promisiuni astfel că lor li s-a alăturat Motorola.

Pe pagina lor de Facebook pentru Germania, Motorola a confirmat că atât Moto G, cel mai bine vândut smartphone din istoria lor, cât și Moto X vor primi update-uri cu Android L toamna aceasta. Să sperăm că Moto E se va număra și el printre modelele norocoase, având 1 GB de memorie care este destul pentru a face față cerințelor extra. Android L vine cu un design complet schimbat, Google împrumatând câteva din elementele folosite de cei de la Samsung și LG la TouchWiz și, respectiv, Optimus. Puteți citi mai multe despre Android L aici.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau