Ce Poți Face Cu Amazon Fire Phone – Video

După cum vă anunțam acum câteva zile, Amazon și-a lansat primul Smartphone: Amazon Fire. Pe lângă performanța hardware de înaltă calitate, Amazon a introdus cu acest telefon și o serie de tehnologii noi și inovative. Acestea sunt:

  • Dynamic Perspective: Cu ajutorul acestei tehnologii, utilizatorii pot controla funcții precum scroll, tilt și rotire a ecranului cu o singură mână. Perspectiva jocurilor se va schimba radical și de asemena experiența cumpărăturilor online se va ridica la un alt nivel.
  • Tehnologia Firefly: Scanați orice carte, revistă, coloană sonoră, melodie și multe alte creații media și telefonul va identifica automat orice adresa web sau e-mail printată, numere de telefon, coduri QR, filme, seriale TV, melodii și produse. Tehnologia Firefly înglobează o librărie de conținut uriașă care vă poate pune la dispoziție orice vă doriți, printr-un simplu scan.

Amazon Fire este disponibil doar în Statele Unite, pentru rețeaua AT&T. Deoarece Amazon nu oferă servicii și în Romania, cel mai probabil Amazon Fire nu va fi disponibil și pe piața locală. Cu toate acestea, funcția de Dynamic Perspective pare a fi extrem de folositoare și interesantă.

Vă invit să urmăriți un video promoțional al Amazon unde sunt prezentate cele mai interesante funcții ale Amazon Fire.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau