Cele mai bune aplicații pentru Valentine’s Day

valentine’s day ziua îndrăgostiților cover

Valentine’s Day se apropie cu pași rapizi, iar dacă nu te-ai pregătit încă, sau dacă vrei să faci întâlnirea perfectă, cele mai bune aplicații pentru această sărbătoare îți pot fi de mare ajutor.

Valentine’s Day a devenit o sărbătoare  foarte populară în ultimii ani, iar dezvoltatorii de aplicații mobile au văzut în această popularitate un nou segment pentru dezvoltarea de aplicații folositoare. Astfel, smartphone-ul este acum un adevarat cupidon pentru cei ce profită de funcțiile sale. „Arsenalul” acestui cupidon include aplicații atât pentru cupluri noi cât și pentru cupluri cu vechime. Cele mai bune aplicații pentru ziua îndreăgostiților sunt următoarele:

Vedeti aici cele mai noi oferte la telefoane Android.

Cele mai bune aplicații pentru Valentine’s Day

Couple

După cum sugerează și numele, Couple este o aplicație foarte interesantă destinată cuplurilor care vor să păstreze secrete orice fel de materiale pe care le împart unul cu celălalt pe web. Această aplicație îi poate bucura și pe cei care nu fac parte dintr-o relație deoarece, dacă este folosită de cupluri, Facebook nu va fi invadat de postări legate de Valentine’s Day. Ceea ce diferențiază Couple de alte aplicații de mesagerie este faptul că lasă utilizatorii sa împartă poze și să își creeze calendare cu toate datele importante din relația lor. Aplicația Couple este disponibilă gratuit pentru IOS și Android.

collage couple 11

30 Day Relationship Challenge

30 Day Relationship Challenge este o aplicație care provoacă persoanele ce au o relație puternică să facă ceva nou, special și romantic pentru persoana îndrăgită în fiecare zi, timp de 30 de zile. Scopul acestei aplicații este acela de a înlătura monotonia care intervine în cupluri dar și de a îmbunătății relația acestora. Aplicația 30 Days Relationship Challenge este disponibilă pe Google Play Store. O aplicație similară, denumită The Love Dare Day By Day poate fi descărcată de pe App Store pentru iOS.

collage 30 days 1 valnetine's day

Open Table Mobile

Întâlnirile la restaurant sunt semnătura romantismului și în seara de 14 februarie restaurantele vor fi pline atât de cupluri, cât și de romantism. Dacă te gândești la o întâlnire romantică alături de partener/parteneră, este bine să nu lași rezervarea pe ultima sută de metrii. De aceea aplicația Open Table Mobile este un „must have” în această perioadă. Open Table Mobile, o aplicație disponibilă gratuit pe Google Play Store și pe App Store, ajută utilizatorul să găsească restaurante în apropiere și să facă rezervări. De asemenea, aplicația pune la dispoziția utilizatorului și cupoane care pot fi folosite la restaurantele partenere pentru reduceri.

collage open table valentine's day

Date Escape

Date Escape este un salvator în cazul întâlnirilor nereușite care te ajuta sa îți creezi o scuză perfectă și credibilă pentru a evita o situație stânjenitoare. Această aplicație permite programarea de apeluri false care să te ajute să creezi o „urgență” pentru a scăpa dintr-o întâlnire nereușită. Aplicația poate fi descărcată de pe App Store.

collage valentine's day escape

Red Stamp

Red Stamp este o aplicație care te ajută să creezi felicitări personalizate, note și anunțuri care pot fi distribuite prin rețele de socializare precum Facebook, Google+ sau Twitter dar și prin poșta standard în format fizic, imprimate pe hârtie. Aplicația este gratuit pe App Store și pe Play Store.

collage valentine's day red stamp 1

Fingle

Petrecerile și întâlnirile plictisitoare vor fi de domeniul trecutului cu Fingle, o aplicație pentru iPad, care îndeamnă jucătorii să își folosească mâinile într-un mod cooperativ. Fingle este un Twister pentru mâini care poate sparge gheața la orice primă întâlnire și merită cei doi dolari cheltuiți pe App Store.

fingle 11 valentine's day

Love Poems

Love Poems este aplicația perfecta pentru cei ce vor să fie romantici dar cărora le lipsește inspirația, sau pentru cei care pur și simplu nu își găsesc cuvintele pentru a exprima ceea ce simt într-un mod romantic. Love Poems reprezintă o colecție de poeme romantice care pot duce la o primă întâlnire de succes, sau o surpriză plăcută pentru o persoană îndrăgită. Puteți descărca Love Poems gratuit de pe Google Play Store, una similară denumită Love Quotes fiind disponibilă pe App Store.

collage love poems valentine's day ziua îndrăgostiților 1

Gravy

Încă o aplicație pentru Valentine’s Day este Gravy, aceasta funcționând ca un serviciu de localizare pentru evenimente interesante în zona utilizatorului. De la concerte live și evenimente distractive, până la evenimente sportive, întâlniri pentru diverse activități sau pur și simplu locuri interesante, Gravy este gândit să te ducă către toate evenimentele din zona ta. Gravy este disponibilă pe Google Play Store și pe App Store.

collage gravy ziua îndrăgostiților valentine's day 1

Indiferent cum petreci acest Valentine’s Day, acum ai ajutorul necesar pentru a crea o întâlnire perfectă cu doar câteva atingeri ale ecranului telefonului
Nu sunt comentarii

Adauga al tau