Cele mai populare jocuri pentru Smartphone (Android si iOS)

google_play_logo_720-631×333

Smartphone-urile nu sunt doar utile ci și amuzante cu jocuri din ce în ce mai bine dezvoltate și inovative.

Universul mobil dispune deja de sute de jocuri interesante cu grafică complexă asemănătoare cu titluri importante din sfera PC-ului sau a Consolelor, sau jocuri simpliste ale căror mod de joc este atât de captivant încât nu are nevoie de mai mult de 5 minute de joc pentru a-ti plăcea. Astfel dacă ai un smartphone pregăteștete pentru 6 ditre cele mai bune jocuri pentru mobil.

Vedeti aici cele mai noi oferte la telefoane Android.

Cele mai populare jocuri pentru smartphone

Plague Inc.

Plague Inc este unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil deoarece este un joc care necesită atenția si concentrarea completă a jucatorului. Plague Inc. este un joc de strategie în care jucătorul intră in rolul distrugatorului a cărui misiune este să distrugă rasa umană. Arsenalul acestui distrugator este format din mai multe tipuri de bacterii, viruși sau chiar arme biologice, iar jucătorul trebuie să administreze evouția acestei boli sau arme astfel încât aceasta să reușească să distrugă întreaga umanitate înainte de a putea reacționa împotriva acestei arme. Jocul este disponibil gratuit pentru Android si iOS.

Real Racing 3

Într-o perioadă în care standardul jocurilor bazate pe curse de mașini este reprezentat de mașini indestructibile care prind viteze amețitoare dar ireale, Real Racing 3 se întoarce la realitate cu un sistem de curse realist în care mașina se deteriorează și devine mai greu de controlat la viteze mari. Real Racing 3 este unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil deoarece pentru un joc mobil, grafica este la nivel de PC sau consolă și controlul este foarte responsiv și bazat pe mișcare. Real Racing 3 poate fi descărcat gratuit din Google Play Store sau App Store.

Plants vs Zombies 2

Plants vs Zombies este o serie de jocuri de tip tower defense care inițial a fost lansată pe PC, fiind portat și pe smartphone datorită succesului masiv al versiunii de PC carea a fost chiar nominalizată pentru titlul de cel mai bun joc al anului. Continuarea seriei, Plants vs Zombies 2, se bazează pe același sistem de apărare al primului joc, în care plantezi diferite tipuri de plante care te apără de zombii care îți vor creierul, însă vine cu o poveste nouă, plante noi și tipuri de zombi noi. Plants vs Zombies 2 este gratuit în Google Play Store și App Store.

Angry Birds Star Wars II

Angry Birds este cea mai cunoscută serie de jocuri gratis în care un grup de păsări furioase distrug construcții ale porcilor răi pentru a se răzbuna pentru diferite scheme ale porcilor. Angry Birds Star Wars II este bazat pe elementele si personajele de la începuturile universului Star Wars precum cavaleri Jedi, droizi și alte personaje cunoscute ce se aventurează în locații cunoscute. Mecanicile jocului sunt asemănătoare cu cele din titlurile anterioare bazate pe gravitație și fizică. Jocul este disponibil gratuit pentru iOS și Android.

Dots

Dots este unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil deoarece demonstrează că simplitatea e frumoasă prin design-ul său. În acest joc jucătorii trebuie să unească cât mai multe puncte de aceeași culoare intr-o anumită durată de timp sau dintr-un anumit numar de mutări. Unirea a cât mai multor puncte în același timp răsplătește jucătorul cu mai multe puncte, iar jocul devine mai greu pe măsură ce avansează. Dots este disponibil gratuit pentru Android și iOS.

Vector

Vector este un joc de arcadă în care jucătorul intră în pielea unui personaj foarte agil care trebuie să se salveze de urmaritorii echipați cu electroșocuri. Vector are un mediu de joc foarte stilist și care creează dependență care te face să nu renunți până nu obții un scor de trei stele. Jocul este disponibil gratuit în Google Play Store și App Store.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau