Cele mai Bune Telefoane cu Android

cele mai bune telefoane cu android cover 1

Dacă este un capitol la care iOS nu rivalizează absolut deloc cu Android, acela este varietatea de telefoane care rulează sistemul de operare. În timp ce sistemul dezvoltat de cei de la Apple apare doar pe telefoanele și tabletele produse de aceștia, iPhone și iPad, cel dezvoltat de Google se găsește pe o mare varietate de telefoane. Aproape toți marii producători de smartphone-uri au adoptat Android, incorporându-l în diferite modele. Android se găsește atât pe telefoanele cele mai slabe cât și pe cele mai bune. Dar care sunt totuși cele mai bune telefoane cu Android?

Ne-am uitat peste cele mai noi și mai performante telefoane și, ținând cont de anumiți factori precum specificații, design și raport calitate/preț (cu un accent mai mare pe specificații), am reușit să strângem într-un top pe cele ce le considerăm cele mai bune telefoane cu Android. Să vedem deci care sunt acestea.

Cele mai bune telefoane cu Android

Locul 5: Samsung Galaxy S5

samsung galay s5 cele mai bune telefoane cu android

Ultimul iterație a celor de la Samsung din seria Galaxy S este un competitor redutabil pentru oricare telefon important de pe piață. Deși este printre cele mai bune telefoane cu Android, Samsung Galaxy S5 nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor noastre, neavând un ecran QHD, nici 3 GB și nici un design din metal. Avem de a face în schimb cu un ecran 1080p, 2 GB RAM și clasicul design din plastic. Acestea sunt completate de un procesor Snapdragon 801 de 2.5 GHz, o baterie de 2800 mAh și o camera de 16 MP care la momentul lansării era cea mai bună camera foto întâlnită pe orice telefon Samsung. Samsung Galaxy S5 este un smartphone foarte performant însă potențialul lui nu a fost valorificat la maxim.

Locul 4: Sony Xperia Z2

cele mai bune telefoane cu android sony xperia z2

Sony Xperia Z2 reușește să se strecoare încă o dată într-un top cu cele mai bune telefoane cu Android. Nu ar trebui sa fie nimic surprinzător aici, având în vedere că Xperia Z2 este probabil cel mai bun telefon pe care compania japonezaăl-a eliberat pe piață vreodată. Sony Xperia Z2 este o combinație foarte reușită intre specificații excelente și design premium. Telefonul are un procesor Quad-Core de 2.5 GHz, 3 GB RAM și un ecran 1080p. Camera este și ea unul din punctele foarte ale Xperia Z2 alături de bateria ce poate ține telefonul deschis mai mult de o zi ai jumătate în condiții de utilizare normală.

Locul 3: LG G3

cele mai bune telefoane cu android lg g3

LG G3, spre deosebire de Gașaxy S5, a indeplinit asteptarile tuturor, mai putin ale voiau si un design din metal adevarat (LG G3 avand unul din aluminiu fals). Compenseaza in schimb cu un ecran QHD cu o rezoulție de 2560 X 1440 de pixeli si 3 GB de RAM care vor deveni extrem de utili in viitorul apropiat, odată cu apariția unor aplicații din ce in ce mai performante. LG G3 are de asemenea butonul Power si butoanele pentru volum pe spate la fel ca si G2. LG G3 are aproape tot ce s-ar putea cere de la un smartphone, inclusiv o baterie foarte rexistenta, insa un potential dezavantaj ce s-ar putea dovedi extrem de important pe viitor este faptul ca a fost lansat mai tarziu decat rivalii de la HTC si Samsung.

Locul 2: OnePlus One

oneplus one

Dacă vreți un telefon cu specificații foarte bune la un preț de neegalat atunci OnePlus One este cea mai bună alegere pe care ați putea să o faceți. Telefon produs de o companie mică de care puțini auziseră înainte, OnePlus One a zguduit piața la momentul lansării dovedind că pot fi lansate telefoane de top la prețuri de aproape două ori mici. OnePlus One are un ecran 1080p, 3 GB RAM și 16 sau 64 GB spațiu pentru stocarea datelor. Deși nu are nici ecranul lui HTC One M8 sau camera de pe Sony Xperia Z2, OnePlus One oferă atât de mult pentru atât de puțin încât ocupă locul doi în topul cu cele mai bune telefoane cu Android.

Locul 1: HTC One M8

htc one m8

Ce se mai poate spune despre HTC One M8 și nu a fost spus deja. Inclus de aproape toți experții în topurile cu cele mai bune telefoane cu Android unde adesea ocupa primul loc, HTC One M8 se ridică grațios asupra tuturor celorlalte telefoane. Am mai vorbit în trecut despre design-ul superb al telefonului, cu spatele din metal dintr-o singură bucată. Continuând ceea ce s-a început cu One M7, HTC One M8 are un ecran de 5 inci cu  rezoluție 1080p capabil să ofere imagini de calitate superioară. Specificațiile includ un procesor Snapdragon 801, 2 GB RAM și o cameră foto dublă pe spate.

Acestea au fost cele mai bune telefoane cu Android la momentul actual. Care dintre ele a fost preferatul vostru și de ce? Lăsați-ne un comentariu în secțiune de mai jos.

 

 
Nu sunt comentarii

Adauga al tau