Cele mai Mici Telefoane din Lume

HP veer cele mai mici telefoane din lume

Smartphone-urile devin din ce în ce mai mari, aceasta este realitatea zilei de astăzi. Majoritatea oamenilor cer telefoane cu ecrane mai cuprinzătoare și cu rezoluții mai mari. Însă asta nu înseamnă că toată lumea își dorește un Galaxy Note 3 sau un Sony Xperia Z Ultra. Sunt unii oameni pentru care smartphone-urile sunt un accesoriu neglijabil care ar trebui să ocupe foarte puțin loc. Asa că vă vom prezenta o listă cu cele mai mici telefoane din lume la momentul acesta.

După cum poate v-ați imaginat deja, majoritatea acestor telefoane este formată din modele scoase pe piață cu ani buni în urma. Cel mai nou model din lista cu cele mai mici telefoane din lume a fost scos pe piață de cei de la Samsung în anul 2012. În ceea ce privește funcțiile de bază ale unui telefon, acestea se achită de datoriile lor într-un mod exemplar. Nu veți avea însă parte de cele mai noi versiuni alte sistemelor de operare și nici de cele mai bune aplicații. Sunteți curioși deci care sunt cele mai mici telefoane din lume?

Cele mai Mici Telefoane din Lume

HP VEER

hp veer cele mai mici telefoane din lumeHP Veer este unul dintre cele mai mici două telefoane din lume la momentul acesta. Pentru un smartphone cu un ecran de 2,6 inci ați fi surprinși cât de multe puteți realiza cu HP Veer. Îl puteți folosi foarte ușor pentru apelare și scriere de mesaje, alarme, calendar, ceas și alte lucruri de bază. Și la ce dimensiuni are ați putea merge pe stradă cu telefonul acesta în mână și mulți nu l-ar observa. În cazul în care vreți un smartphone foarte mic HP Veer este telefonul ideal. O altă variantă ar fi…

Samsung Galaxy Pocket plus S5301

samsung galaxy pocket plusCu un ecran de 2,8 inci, Samsung Galaxy Pocket este un pic mai mare decât HP Veer însă a fost și mult mai recent lansat. Telefonul are un procesor cu un singur nucleu de 850 MHz și 512 MB RAM completați de o baterie mică de 1200 mAh. Samsung Galaxy Pocket are totuși destul spațiu de stocare a datelor (4 GB) dacă luăm în considerare și dimensiunile acestuia. Datorita specificațiilor relativ bune, Samsung Galaxy Pocket plus S5301 nu este doar unul din cele mai mici telefoane din lume dar și unul dintre cele mai utile.

Motorola FlipOut

motorola flipout cele mai mici telefoane din lumeLansat în anul 2010, Motorola FlipOut are un ecran de 2.8 inci cu o rezoluție de 320 x 240 pixeli ceea ce ar însemna o densitate de aproximativ 143 de pixeli pe inch. Telefonul rulează Android 2.1 cu interfața MOTOBLUR a celor de la Motorola. Din punct de vedere al specificațiilor este mult mai slab decât alte telefoane din această listă, cu un procesor de 600 MHz, o baterie de 1130 mAh și doar 0,2 GB spațiu pentru stocare datelor. Motorola FlipOut vine însă cu un slot pentru carduri microSD prin care puteți mari capacitatea până la 32 GB.

Sony Ericsson Xperia active

sony ericsson xperia activeSony Ercisson Xperia active este dovada că un telefon mai mic nu înseamnă neapărat un telefon mai slab. La fel ca și la telefoanele Samsung, acel „active” indică un telefon mult mai rezistent. Și Xperia active este cu siguranță unul dintre acestea, capabil să reziste unor condiții vitrege și având chiar un touchscreen rezistent la zgârieturi. Procesorul telefonului este un Qualcomm Snapdragon de 1 GHz iar camera foto are 5 MP si flash LED. Sistemul de operare de pe Sony Ericsson Xperia Active este Android Gingerbread.

Samsung Galaxy mini 2 S6500

Samsung Galaxy mini 2Samsung Galaxy mini 2 este ultimul și cel mai estetic telefon din lista noastră cu cele mai mici telefoane din lume. Are de asemenea și cel mai mare ecran dintre toate aceste telefoane, unul de 3.27 inci. Nu vă așteptați la aceleași performanțe ca telefoanele din seria Galaxy S însă în segmentul de piață în care concurează Samsung Galaxy mini 2 este cu siguranță în top, cu un procesor de 800 MHz, 512 MB RAM și 4 GB pentru stocarea datelor dumneavoastră la care mai puteți adăuga alți 32 prin slotul microSD. Lista specificațiilor este completată de o baterie de 1300 mAh și o cameră foto principală. Samsung Galaxy mini 2 se numără printre cele mai mici telefoane din lume însă este unul foarte elegant.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau