Cele mai Scumpe Smartphone-uri din Lume

cele mai scumpe smartphone-uri din lume cover

Pentru majoritatea oamenilor smartphone-ul nu trebuie să îndeplinească decât niște condiții de bază: să fie performant, să arate bine, să aibă camera bună, etc. Sunt unii însă care vor mult mai mult de la smartphone-urile lor. Atât de mult încât le-au transformat în niște piese de moda îmbrăcate în cristale, rubine și diamante de toate culorile. Dacă aveți câteva zeci de mii de dolari sau poate chiar mai mult pe care nu știați cum să le cheltuiți, ar trebui să vă uitați atunci la lista cu cele mai scumpe smartphone-uri din lume.

De la telefoane de cateva mii de dolari la unele care trec de pragul de un milion, topul include terminale din toate categoriile. Veți vedea câteva dintre cele mai cunoscute modele de telefoane așa cum nu le-ați mai văzut vreodată. Sunteți curioși care sunt deci cele mai scumpe smartphone-uri din lume?

Cele mai scumpe smartphone-uri din lume

5. Goldgenie Suvarna Bullion iPhone 4S: $ 29,500

suvarna

Dacă vă gândeați la o companie care să vă încrusteze telefonul cu nenumărate metale prețioase și pietre de valoare atunci Goldgenie ar putea fi alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Are o tradiție în acest domeniu iar acest iPhone 4 este doar una din ultimele lor realizări. Telefonul, dacă i se mai poate spune așa, este disponibil în diferite variante precum cele din aur, aur trandafiriu sau platină unde  au fost strecurate și niște diamante însă cea mai frumoasă este de departe Suvarna Bullion unde a fost folosit aur de cea mai bună calitate.

4. Gresso Lady Blanche iPhone 4: $30,000

gresso cele mai scumpe smartphone-uri din lume

Aveți nevoie să știți la orice moment cât este ora la New York, Londra și Moscova? Pentru doar $30.000 Gresso Lady Blanche iPhone 4 vă oferă toate aceste lucruri plus un telefon extrem de elegant în a cărui fabricație au fost folosite cele mai de calitate materiale. Gresso Lady Blanche iPhone 4 este evident făcut pentru femei, după cum se înțelege și din numele acestuia, iar diamantele albe aduc un plus de efect.

 3. Dior Reveries Haute Couture: $107,000

dior

LG a contribuit foarte mult la realizare acestui Dior Reveries Haute Couture de $107.000 însă cei de la Dior i-au dat farmecul de care se bucură acum. Diamante, perle și alte pietre prețioase au fost folosite în timpul producției. Ca sistem de operare, Dior Reveries Haute Couture rulează Android însă dacă sunteți dispuși să dați 107.000 de dolari pe un telefon probabil aceasta este ultima dintre grijile dumneavoastră.

2. Ulysse Nardine Chairman Diamond Edition: $129,000

ulysse nardin

Al doilea în topul cu cele mai scumpe smartphone-uri din lume costă nici mai mult, nici mai putin de 129,000 de dolari. Pentru prețul acesta primiți aproximativ 3000 de pietre prețioase incrustate în el. Un telefon așa de scump are nevoie de un pic mai multă securitate așa că producătorii au încorporat un detector de amprente în el. În ciuda celor 129,000 de dolari, acesta nu se compară ca preț cu ocupantul primului loc.

1. iPhone 5 Black Diamond: $ 15.000.000

iphone gold

Da, ați citit bine,15 milioane de dolari; mai mult decât o casă pe coasta de vest a Americii; de 10 ori mai mult decât aproape orice mașină la care vă puteți gândi în momentul acesta. Omul din spatele acestui telefon, Stuart Hughes, a fost contractat de către un om de afaceri chinez pentru a crea această operă de artă. În ciuda sumedeniei de pietre și metale prețioase folosite la finisaj, piesa de rezistență este diamantul negru (de unde și numele) care înlocuiește butonul  „Home”.

 
Nu sunt comentarii

Adauga al tau