Cele mai tari melodii pentru telefoane

cele mai tari melodii pentru telefoane cover

Te-ai săturat de vechea sonerie? Ar fi timpul să îți descarci o sonerie nouă pentru telefonul tău cu care să impresionezi pe toată lumea, de la familie la colegi de muncă. Dar acum sunt atâtea opțiuni pe internet încât nici nu mai știi ce să alegi. Din cauza asta am alcătuit o listă cu cele pe care noi le considerăm a fi cele mai tari melodii pentru telefoane. Lista include câteva dintre cele mai faimoase melodii din filme dar și unele dintre cele mai populare melodii ale anului.

Cu excepția uneia dintre ele, toate pot fi descărcate gratuit prin Zedge. Dacă nu aveți încă Zedge, atunci acesta ar fi probabil momentul potrivit să îi dați o șansă, mai ales având în vedere ca este gratis atât pe Play Store cât și pe App Store. Și am menționat că puteți descărca și wallpaper-uri? Lăsând Zedge la o parte, să vedem care sunt cele mai tari melodii pentru telefoane.

Cele mai tari melodii pentru telefoane

Turn Down For What (DJ Snake & Lil John)

Ați ascultat-o probabil în majoritatea cluburilor sau la toți prietenii și toate petrecerile la care ați fost în această vară. Turn Down for What încă este una dintre cele mai populare melodii de pe Zedge  și o puteți descărca folosind link-ul din inclus în titlul melodiei.

Jack Sparrow (Coloana sonoră de la Pirații din Caraibe)

Cu toții ne amintim de coloana sonoră a seriei Pirații din Caraibe iar melodia aceasta este una dintre cele mai faimoase incluse în filme. Este trecută de Zedge la categoria soneriilor pentru mesaje însă are o durată suficientă pentru a fi și ton de apel.

Game of Thrones

cele mai tari melodii pentru telefoane arya 1

Fear cuts deeper than swords.

Sezonul 4 s-a terminat și toată lumea așteaptă sezonul 5 însă mai e mult până atunci. Ce puteți face între timp este să vă descărcați o melodie care să vă amintească de serialul preferat. Asta este o sonerie de care va garantăm că nu vă veți sătura prea curând. Valar Morghulis!

Bad to the Bone (George Thorogood & The Destroyers)

Una dintre cele mai faimoase scene din istoria filmului este legată de melodia aceasta. În caz că nu vă amintiți. vă ajutăm noi. Este vorba despre Terminator 2, mai exact scena de la început în care Schwarzenegger intră în bar pentru a găsi niște haine și pentru a fura o motocicletă ulterior. Dar mai bine vă lăsăm să vă bucurați singuri de această scenă.

http://youtu.be/4LvlsrtBj4I?t=1m20s

Darth Vader (Coloana sonoră Star Wars)

Nu este chiar cel mai exact titlu din lume, melodia numindu-se defapt The Imperial March, dar suntem siguri că v-ați prins din prima despre ce melodie e vorba. Nu este cea mai nouă (sau originală) dintre sonerii însă nici nu are nevoie să fie; până la urmă e vorba despre Star Wars , nu orice serie de filme. Forța fie cu voi!

Wiggle (Jason Derulo & Snoop Dogg)

Probabil majoritatea dintre voi când ați văzut și melodia aceasta inclusă ați zis: Se putea?! Nu, nu se putea. Wiggle este una dintre cele mai populare melodii ale anului acesta și un candidate serios pe lista de potențiale sonerii a oricărei persoane. Este de asemenea singura dintre melodiile incluse aici pe care nu o puteți lua de pe Zedge.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau