Samsung Galaxy S5 LTE-A prezentat oficial pe 18 iunie

GALAXY S5 LTE-A

Înainte ca Samsung Galaxy S5 să fie lansat au circulat o grămadă de zvonuri. Unele se refereau la hardware-ul pe care îl va avea telefonul, altele se refereau la felul în care va arăta în timp ce altele spuneau că telefonul va fi din metal. Cu toate acestea, la momentul lansării Samsung ne-a oferit un telefon care nu avea hardware-ul așteptat, nu avea ecran QHD (2560×1440 pixeli) și cu siguranță nu era făcut din metal. A trecut ceva timp și se pare că Samsung vrea să se revanșeze prin lansare Samsung Galaxy S5 LTE-A. Samsung Galaxy S5 LTE-A, pe scurt, este tot ceea ce trebuia să fie Samsung Galaxy S5 standard. Ecran mai bun, procesor mai performant, memorie internă mai multă și LTE-A. o variantă îmbunătățită a LTE, toate sunt incluse în noul Samsung Galaxy S5 LTE-A.

samsung galaxy s5 lte-a. pic eyetee

Ce s-a schimbat la Samsung Galaxy S5 LTE-A?

Noul telefon are un procesor îmbunătățit, fiind primul telefon de la Samsung dotat cu un Qualcomm Snapdragon 805 cu 4 procesoare Krait 450 de 2.5 GHz fiecare în condițiile în care varianta originală avea un Snapdragon 801. Memoria internă a fost mărită, Samsung Galaxy S5 LTE-A având 3 GB RAM spre deosebire de fratele lui care are 2 GB. 3 GB RAM încep să devine încet standardul în sectorul high-end în condițiile în care apar aplicații care necesită din ce în ce mai multă memorie.

samsung galaxy s5 lte-a

Ecran QHD

Însă cea mai vizibilă îmbunătățire este de departe ecranul. Samsung Galaxy S5 LTE-A reușește să spargă gheața cu ecranul lui QHD ce suportă o rezoluție de 2560×1400 pixeli. La această rezoluție și cu un ecran de 5.1 inci avem o rezoluție de aproximativ 576 pixeli pe inch, cu 144 pixeli mai mult decât la varianta standard. Dacă menționăm și faptul că este primul telefon care înregistrează viteze de download de 225 Mbps deja nu mai înțelegem de ce Samsung alege să îl comercializeze doar în Coreea. Da, ați înțeles bine, doar Coreenii vor avea parte de el deocamdată și sunt șanse mici ca telefonul să fie valabil pe viitor în alte zone precum America de Nord sau Europa. Însă nu este totul pierdut. Se apropie lansarea noului Galaxy Note 4 pe care vom vedea cu siguranță hardware cel puțin la fel de bun. Între timp, posesorii variantei originale de Samsung Galaxy S5 trebuie să se consoleze cu faptul că nu mai dețin cel mai performant telefon de la Samsung.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau