Noi zvonuri despre Samsung Galaxy Note 4

samsung galaxy note 4 cover

Samsung Galaxy Note 4 este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale finalului de an. Din această cauză zvonuri în legătură cu acest telefon apar în continuu. Orice, de la felul în care va arăta la componentele pe care le va avea în interiorul lui este discutat pe internet la momentul acesta. Unul din motivele foarte importante este că după momentul lansării, Samsung Galaxy Note 4 va deveni probabil cel mai performant smartphone de la Samsung și probabil unul dintre cele mai bune din lume. Ultimul dintre aceste zvonuri nu se referă la felul în care va arată ci la hardware-ul viitorului „phablet”.

samsung galaxy Note 4 antutu

Deși se știa deja despre viitorul Samsung Galaxy Note 4 că vi avea componente premium, ultimele imagini arată că acestea s-ar putea să ne depășească orice așteptare. De ceva timp umblă zvonul că vor fi defapt două variante ale Samsung Galaxy Note 4 iar de curând rezultatele obținute de ambele variante la benchmark-uri au fost expuse. Una din variante are un procesor Snapdragon 805 iar cealaltă un Exynos 5433. Și mai interesant de atât însă este faptul că procesorul Exynos al celor de la Samsung s-a comportat mai bine decât Snapdragon-ul celor de la Qualcomm, fiind inferior într-un clasament general doar procesorului Tegra K1 fabricat de Nvidia.

Alte zvonuri despre Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 aparent va avea un ecran de 5.7 inci cu o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, 3 GB RAM și o cameră de 16 MP pe spate. Se vehiculează de asemenea că telefonul va avea un ecran curbat pe margini pentru a permite vizualizarea notificarilor fără a fi nevoie să ne uităm la ecranul întreg al telefonului. Varianta cu acest tip de ecran ar urma să fie fabricată special pentru anumite sectoare de nișă. Până la momentul în care va fi lansat telefonul nimic însă nu poate fi confirmat. Cel mai probabil acesta va fi lansat în septembrie în cadrul evenimentului IFA din Berlin.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau