Cele mai Frumoase Smartphone-uri

cele mai frumoase smartphone-uri cover

Oricât de bun ar fi un smartphone, oricât de performante ar fi componentele sale, dacă nu iți place felul in care arată este greu de crezut că ai vrea sa îl cumperi vreodată. Felul în care arată și în care se simte un smartphone este la fel de important ca prețul, performanța și abonamentul la un loc. Tocmai de aceea am alcătuit un scurt top cu cele mai frumoase smartphone-uri care se pot găsi ușor pe piață la acest moment.

Așa că în alegerea celor care fac parte din top am luat în considerare doar aspectul fizic al telefonului și nu hardware-ul. Cum avem de-a face cu cele mai frumoase smartphone-uri, era greu de crezut că HTC și Apple puteau să lipsească, cele două companii dominând topul cu telefoanele lor. Să vedem care sunt deci cele mai frumoase smartphone-uri.

 Cele mai frumoase smartphone-uri

5. Nexus 5

cele mai frumoase smartphone-uri

Am vorbit deja despre cât de mult ne place Nexus 5 per total. Raportul calitate/preț nu este singurul capitol la care telefonul construit de cei de la Google în colaborare cu LG punctează excelent. Design-ul telefonului este unul extrem de atrăgător prin simplitatea lui. LG nu a folosit materiale extrem de scumpe în crearea lui și fără înscrisul de pe spate probabil nu ați știi vreodată că telefonul este făcut de ei. Spatele este și el făcut dintr-un plastic mat care se simte foarte plăcut la atingere. Ecranul de 4.95 inci suportă o rezoluție 1080p. Toate aceste elemente fac din Nexus 5 unul din cele mai frumoase smartphone-uri.

4. Moto X

cele mai frumoase smartphone-uri

Moto X a fost una din marile realizări ale celor de la Motorola. Un telefon cu un design extrem de plăcut și elegant și cu un ecran care reușește să ocupe majoritatea părții frontale a telefonului. Spatele este foarte bine finisat și carcasa, deși nu se poate scoate, dă o senzație de telefon premium la atingere. Butoanele sunt extrem de bine poziționate astfel încât nu trebuie făcute mișcări nenaturale pentru a le apăsa. Vă puteți alege aproape orice culoare imaginabilă pentru telefon. Spatele poate arăta chiar și ca lemnul.

3. Sony Xperia Z2

cele mai frumoase smartphone-uri sony xperia x2

Sony Xperia Z2 este un telefon extrem de robust dar cu un design pe măsură. Are sticlă atât pe față cât și pe spate care îi conferă un aspect premium dar care evidențiază de asemenea amprentele și praful. Astfel că s-ar putea să vă găsiți de prea multe ori în situația în care trebuie să ștergeți ecranul. Ramele din partea de sus și cea de jos sun un pic supradimensionate însă asta este și din cauza difuzoarelor extrem de subțiri care se găsesc pe partea din fata. Sony Xperia Z2 nu este deloc curbat pe spate și per total telefonul se simte excelent in mana.

2. iPhone 5s

iphone 5s

Ce se poate spune nou despre un iPhone? Apple continuă să creeze telefoane extrem de atrăgătoare ca design la fel ca și până acum. iPhone 5s are o carcasă făcută complet din metal și aluminiu. Sunt puține lucruri care îl diferențiază de iPhone 5. Unul dintre ele este butonul din față care vine cu senzor pentru recunoașterea amprentelor. Atenția la detaliu a celor de la Apple este vizibilă în fiecare componentă a telefonului fapt care îl propulsează pe locul 2 în acest top cu cele mai frumoase smartphone-uri. Nu poate însă ocupa primul loc deoarece niciun telefon nu poate concura la design cu…

1. HTC One M8

htc one m8

HTC. HTC de ceva timp încoace este sinonim cu eleganța într-un smartphone. Încă dinainte Taiwanezii reușeau să creeze modele superbe de smartphone-uri dar odată cu venire telefoanelor din seria One pur și simplu nu au competitor la acest capitol. Puțini credeau că este posibil ca design-ul de la HTC One M7 să fie îmbunătățit însă HTC a ținut să ne contrazică iar. HTC One M8 are un ecran superb 1080p, un spate care este 90% din metal iar metalul se curbează pe margini atingând stratul protector de Gorilla Glass. Butoanele capacitive au fost eliminate și înlocuite cu butoane pe ecran iar pe spate HTC One M8 are o cameră principală Duo. HTC One M8 ocupă astfel primul loc în topul nostru cu cele mai frumoase smartphone-uri.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau