Android L pentru HTC One M7 | Variantă neoficială

Android L pentru HTC One m7

Așa cum v-am informat zilele trecute, Google a dezvăluit noul Android L la conferința I/O 2014. Până la lansarea oficială din toamnă, Google a făcut disponibilă o variantă de test care poate fi instalată pe Nexus 5 și Nexus 7. Comunitatea de developeri de pe forumul Xda nu a stat totuși degeaba, astfel încât mai nou avem și o variantă de Android L ce poate fi instalată pe HTC One M7. Firmware-ul este derivat din varianta Android L pentru Nexus 5, așa că nu vă așteptați ca aceasta să fie un sistem de operare stabil pentru o folosire zilnică. Pentru pasionații de Android totuși, poate fi interesantă o variantă de Android L pentru HTC One.

Android L pentru HTC One

Toate detaliile despre Android L pentru HTC One le aveți pe forumul Xda aici. O descriere pe scurt a firmware-ului: este portat din varianta Developer Preview pentru Nexus 5 și Nexus 7; este o variantă alpha, ceea ce înseamnă că are foarte multe bug-uri, la care se lucrează totuși; ce nu merge: conexiunea wireless, bluetooth, conexiunea de date, senzorii, camera foto și sunetul.

Așa cum v-am avertizat, acesta nu este o soluție pentru o folosire zilnică, ci pentru cei care vor să testeze noua interfață Android L și funcțiile sale.

Cum instalez Android L pe HTC One?

Pentru instalare aveți nevoie de un HTC One M7 rootat, cu custom recovery instalat și de arhiva cu firmware-ul pe care o puteți descărca de mai jos. Puteți urmări instrucțiunile de instalare din link-ul către forumul Xda de mai sus. dar aveți foarte mare grijă dacă este prima dată când instalați un firmware neoficial.

Puteți descărca Android L pentru HTC One de aici: Download Link
Nu sunt comentarii

Adauga al tau