Ecranul iPhone 6 din safir nu poate fi zgâriat – Video!

Marques Brownlee, un cunoscut blogger de tehnologie, a postat pe internet un videoclip în care ne arată cum va arăta viitorul ecran al iPhone 6, dar mai ales din ce material va fi fabricat. Ecranul iPhone6 va fi făcut din safir și se dovedește a fi unul dintre cele mai rezistente materiale folosite pentru ecrane de telefoane. În video-ul prezentat puteți vedea cum ecranul iPhone 6 este testat contra zgârieturilor unui cuțit și a cheilor.

Marques, cel care a făcut rost și de carcasa model a viitorului iPhone 6, cea folosită de producătorii de carcase de protecție ca model, supune ecranul iPhone 6 la mai multe teste de rezistență care ne arată că este aproape indestructibil. Până în prezent, Gorilla Glass 3 era cel mai rezistent material folosit pentru ecranele telefoanelor. Nu putem spune cu exactitate dacă ecranul viitorului iPhone 6 va fi mai rezistent decât Gorilla Glass 3, însă din acest video pare a fi foarte solid.

Cu toate acestea, ecranul este foarte subțire. Safirul este un material extrem de calitativ dar și extrem de rezistent, cu o claritate a sticlei foarte mare. Safirul se folosește deja în fabricarea lentilelor aparatelor foto/video. Modelul de iPhone care va folosi acest ecran va avea o diagonală de 4.7 inci, deși se așteaptă ca Apple să introducă și un model de iPhone cu ecran de 5.5 inci.

Nu mai este mult până când Apple va anunța oficial iPhone 6, însă până atunci ne putem face o idee destul de clară despre cum va arăta viitorul telefon datorită acestui blogger care a reușit să facă rost de un ecran iPhone 6.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau