Merită să Cumperi un Smartwatch?

se merită să cumperi un smartwatch cover

Sunt atâtea răspunsuri posibile la această întrebare încât ne-ar trebui zile să scriem despre ele și argumentele pro și contra ale fiecăruia. Opinia noastră? Încă nu este momentul să vă cumpărați un smartwatch, în ciuda diverselor modele care abia au fost lansate. Concurența începe să fie din ce în ce mai acerbă, asta este adevărat, însă nu a apărut încă acel model, acel smartwatch ideal care să arunce în aer întreaga piață. Nu am văzut încă un smartwatch care să scape aceste electronice de statutul de moft. Piața aceasta are nevoie de propriul ei iPhone, acel catalizator necesar pentru ca ea să-și atingă adevăratul potențial și să ne facă să credem că se merită să cumperi un smartwatch.

moto 360 smartwatch se merită să cumperi un smartwatch

Cum Știm Dacă se Merită să Cumperi un Smartwatch

Desigur că marii producători de electronice vor spune cât de ușoară vă va face viața un smartwatch și despre cât de multe lucruri poate face. Vânzările de smartphone-uri și mai ales cele de tablete pe plan mondial înregistrează creșteri din ce în ce mai mici iar smartwatch-urile vor deveni din ce în ce mai profitabile. Tocmai de aceea asistăm la o campanie prin care ele sunt portretizate ca un însoțitor perfect pentru smartwatch-ul tău.

Deși tocmai au fost lansate două modele noi (și un al treilea anunțat pentru sfârșitul verii), încă nu se merită să cumperi un smartwatch. În cazul în care vreți neapărat să faceți asta, o idee ar fi să așteptați până în toamnă când Apple va anunța propriul smartwatch iar competiția va deveni mai dura. Deocamdată, însă, Google a luat fața tuturor celorlalți prin introducerea Android Wear la evenimentul Google I/O care a avut loc de curând în San Francisco. Acolo au fost prezentate și primele smartwatch-uri cu Android Wear, LG G Watch și Samsung Gear Live.

se merită să cumperi un smartwatch samsung gear 2

Marea problemă a smartwatch-urilor la momentul acesta este prețul. Majoritatea costă peste 200 de dolari așa că puțină lume crede că se merită să cumperi un smartwatch precum Samsung Gear 2 sau unul precum LG G Watch. De asemenea acestea trebuie să fie legate de un smartphone și își pierd aproape orice urmă de funcționalitate în momentul în care sunt deconectate de la acesta. Însă majoritatea problemelor pleacă de la preț, acesta nefiind justificat de ceea ce oferă smartwatch-ul. Un smartphone ar putea efectua foarte ușor aceleași lucruri așa că de ce ar mai fi nevoie de încă 200 de dolari cheltuiți?

Până la urmă, rămâne la latitudinea voastră să decideți dacă se merită să cumperi un smartwatch. Există argumente pro și contra. Dacă totuși ții neapărat să cumperi unul, cea mai bună variantă ar fi să aștepți pînă în toamnă când va avea loc lansarea smartwatch-ului Apple.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau