Cele mai bune aplicații de smartphone gratuite

Aplicațiile sunt foarte importante pentru a crea un domeniu mobil cât mai util și adaptabil și deși aplicațiile plătite oferă, de obicei, cele mai bune funcționalități există și suficiente aplicații gratuite care pot satisface aceleași nevoi.

Ceea ce stă la baza universului de dispozitive inteligente sunt diferitele aplicații care ne îmbunătațesc viața de zi cu zi, aducând tot mediul virtual mai aproape de noi și simplificând multe din obiectivele noastre. În acest articol am ales să va prezentăm șapte dintre cele mai bune aplicații gratuite pentru mobil. Alegerea aplicațiilor a fost făcută pe baza opiniilor utilizatorilor și a experienței personale.

Cele mai bune aplicații gratuite

Duolingo

Ai vrut întotdeauna să înveți încă o limbă straină dar nu ai avut motivația necesară? Acum poți învăța Spaniloa, Franceza, Portugheza, Italiana, Germana sau Engleza într-un mod amuzant si practic cu ajutorul aplicației Duolingo. Aplicația promovează un sistem de învățare bazat pe o serie de teste scurte și joculețe amuzante care, cu o folosire regulată te poate duce la un nivel decent de vorbire a limbii alese. Aplicația Duolingo este disponibilă gratuit în Google Play Store și App Store.

SoundCloud

Serviciile de stocare de tip cloud și streaming-ul online încep să redefinească modul în care conținutul media este accesat. SoundCloud este o aplicație disponibilă gratuit pentru Android și iOS, care profită de această evoluție media nu este doar un magazin virtual pentru muzică, precum multe alte servicii asemănătoare. Succesul aplicației nu este dat doar de biblioteca muzicală vastă, ci mai mult de mixurile și listele de redare create de alți utilizatori.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger, o aplicație prezentată anterior ca una dintre cele mai utile aplicații pentru Android, este o aplicație de socializare de tip chat, în care utilizatorii po  comunica prin mesaje instant, imagini, clipuri video sau audio. Ceea ce caracterizează această aplicație sunt eficiența și viteza de care dă dovadă, mesajele fiind transmise in mod instant cu un consum foarte redus de date mobile. WhatsApp messenger este disponibil gratuit pentru Android și iOS.

Snapchat

Evoluția rețelelor sociale și popularitatea crescută a acestora au dus la nașterea problemelor legate de protejarea informațiilor private ale utilizatorilor. Soluția acestei probleme este Snapchat, o aplicație de socializare gratuită, pentru Android și iOS, care are la bază un serviciu de sharing și mesagerie în care utilizatorii pot distribuii mesaje, imagini sau videoclipuri ale căror termene de valabilitate pot fi destul de scurte. Astfel imaginile si videoclipurile pot fi împartăsite fără grijă deoarece acestea și orice urmă lăsată de acestea vor fi șterse automat de către aplicație atât de pe serverele Snapchat cât și de pe dispozitivele utilizatorilor.

Skype

Skype este un serviciu de comunicare dezvoltat de cei de la Microsoft și oferit gratuit pentru toate platformele. Ceea ce face Skype una dintre cele mai bue aplicații gratuite este faptul că ceea ce face serviciul atât de important, și anume apelurile video calitative. Serviciul Skype este disponibil si pe gadgeturile mobile, aplicația putând fi descărcată de pe Google Play Store și App Store.

Mailbox

E-mail-ul a devenit necesar în materie de comunicare și cum mai multe companii oferă servicii de e-mail, este din ce în ce mai greu să ții pasul cu toate conturile tale. Astfel, Mailbox este o soluție simplă care unește conturi de e-mail de la furnizori cunoscuți și publici precum Google sau Yahoo într-o singură aplicație pentru un acces mai rapid și mai comod. Aplicația Mailbox este disponibilă gratuit în Google Play Store și App Store.

Google Fit

Sănătatea este foarte importantă de aceea trebuie să avem un stil de viață activ și acum cu Google Fit este mai ușor ca niciodată. Google Fit este o aplicație care te ajută să îți urmărești activitatea fizică și să te motivezi pentru a continua. Google Fit nu doar îți urmarește activitatea ci te ajută sa progresezi prin setarea unor obiective și prin sfaturile constante pentru a-ți atinge cat mai eficient aceste obiective. Aplicația este disponibilă pentru Android și estecompatibilă cu toate ceasurile inteligente. O aplicație similară există și pentu iOS numită Apple HealthKit.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau