Nvidia SHIELD – Cea mai avansata tabletă pentru jocuri a fost lansată!

Nvidia Shield tablet and console

Nvidia a lansat astăzi, 22 Iulie 2014, cea mai avansată tabletă pentru jocuri dotată cu cel mai puternic procesor mobil: 192-Core Tegra K1. Nvidia adaugă astfel colecției SHIELD tableta SHILED și consola wireless SHILED.

Tableta este fabricată și creată de Nvidia cu scopul de a fi cea mai avansată tabletă cu funcții de excepție. Cel mai bun procesor mobil al momentului, NVIDIA Tegra (K1) este acompaniat de abilitatea de a primii actualizări ale soft-ului care vor aduce noi funții și nivele mai bune de performanță.

Nvidia SHIELD este o tabletă destinată gamer-ilor. Are un ecran full HD de 8 inci, difuzoare pe față cu sunet de înaltă calitate și o carcasă opțională care are rolul de a proteja ecranul dar și de a așeza tableta în orice unghi. Pentru o exeperiență de gaming cât mai bună, tableta vine dotată cu un controller wireless perfect pentru jocuri. Conexiunea LTE este opțională și poate fi folositoare pentru jocuri online.

Tableta Nvidia SHIELD are o serie de funcții introduse pentru prima dată la o tabletă precum PC Streaming: capacitatea de a face stream jocurilor de pe PC sau notebook folosind tehnologia NVIDIA GameStream. De asemenea toate jocurile Android compatibile cu tehnologia SHIELD vor funcționa pe tabletă.

Întregul comunicat de presă (în limba engleză) aici.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau