Android L Prezentat în 15 animații GIF – Partea a 2-a

Android L

ACEASTA ESTE CONTINUAREA ARTICOLULUI: Android L Prezentat în 15 animații GIF – Partea 1

Pentru că în viața reala lucrurile nu se teleportează, tranzițiile între ecrane sunt efectuate cu animații ce se aseamănă cu realitatea. Cu toate acestea, efectul este foarte lin și curat. Puteți observa cum butoanele se fac din ce în ce mai mici până dispar; la fel o fac și celelalte straturi. Nimic nu dispare brusc.
Android L GIF 1Google ne arată cum a evoluat aplicația Gmail de la Android 4.4 la Android L.
Android L GIF 2Animațiile Android L, prezentate pe aplicația de apeluri.
Android L GIF 3Noile notificări din ecranul de blocare al telefonului.
Android L GIF 4Android L GIF 5Notificările „Heads Up” vor apărea sub bara de notificări atunci când vă jucați sau folosiți alte aplicații, pentru a putea alege dacă vreți sau nu să răspundeți. În varianta anterioară de Android, un apel v-ar fi scos din joc pentru a putea răspunde.
Android L GIF 6Funcția de aplicații recente Android a fost redesenata în stilul ‚material design’, însa marea schimbare o reprezinta introducerea tab-urilor din Google Chrome în funcția de aplicații recente. Astfel puteți accesa mult mai repede o pagina web pe care ați vizitat-o în trecut, fără a fi nevoie să intrați în Chrome și să căutați în panoul cu pagini recente.
Android L GIF 7Android L GIF 8Android L va permite performanțe video pentru jocuri comparabile cu cele pentru PC. Producătorii de console de jocuri portabile au mari motive de îngrijorare dacă ceea ce anunță Google este asa cum pare.

Vă recomand sa vizualizați ultima animație pană la final 🙂
Android L GIF 9
Nu sunt comentarii

Adauga al tau