Cele mai Bune Smartphone-uri din 2014

cele mai bune smartphone-uri cover

Am ajuns la acel punct în care folosim smartphone-urile noastre pentru aproape orice activitate posibilă. Le folosim la comunicatul cu cei dragi, la jocuri, la vizionare filmelor și serialelor preferate, la citit etc. Smartphone-urile sunt folosite mai nou și ca telecomandă. Însă nu toate aceste funcții ar putea fi îndeplinite dacă nu ar avea hardware excelent ca să le suporte. Dar care sunt cele mai bune smartphone-uri?

Este extrem de greu sa diferențiezi în ziua de astăzi intre numeroasele modele, producători și sisteme de operare așa că am creat acest scurt top cu 5 dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le puteți găsi la momentul acesta. Componentele au jucat un rol extrem de important în stabilirea clasamentului însă nu am ignorat sistemul de operare și gradul de optimizare al acestuia. Să vedem, deci, care sunt telefoanele din top.

Cele mai bune smartphone-uri

Locul 5: Samsung Galaxy S5

GALAXY S5 LTE-A

Deși există un telefon de la Samsung cu specificații mai bune, și anume Samsung Galaxy S5 LTE-A, aceasta nu este disponibilă decât în Coreea de Sud și de aceea am mers pe varianta internațională. Cu un procesor Snapdragon 801 la 2.5 GHz cu procesor grafic Adreno 330, o cameră de 16 MP (numai cea de pe Samsung Galaxy K Zoom are mai mulți megapixeli), ecran 1080p, 2 GB RAM si 32 GB spațiu de stocare, Samsung Galaxy S5 este cu siguranță unul dintre cele mai bune smartphone-uri. Are o baterie excelentă de 2800 mAh care rezistă lejer o zi întreagă însa pierde puncte din cauza interfeței TouchWiz si designului relativ simplist.

Locul 4: Sony Xperia Z2

sony xperia z2

În cazul lui Sony Xperia Z2, la fel ca și în cazul lui HTC One M8, puțină lume credea că va fi un urmaș pe măsura predecesorului. Până la urmă telefonul s-a dovedit a fi un mare succes datorită hardware-ului excepțional și aspectului premium. Xperia Z2 are același Snapdragon 801, ecran 1080p,  3 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare intern. La toate acestea se adaugă o camera de 20.7 MP și o baterie de 3200 mAh. Sony Xperia Z2 se clasează mai bine decât Galaxy S5 datorită celor 3 GB de memorie dar și finisării foarte bune.

Locul 3: LG G3

lg g3 2 best

LG avea neapărată nevoie de un telefon prin care să continue ceea ce începuseră cu G2. Odată cu lansarea lui G3, cei de la LG au rezolvat aproape toate problemele pe care le avuseseră înainte și au putut în sfârșit să concureze cu Samsung, HTC și ceilalți; și poate chiar să-i depășească la anumite capitole fiind clar unul dintre cele mai bune smartphone-uri. Unul dintre aceste capitole ar fi ecranul, LG G3 având un ecran QHD cu o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Cu un Snapdragon 801 și o baterie de 3000 mAh LG G3 poate rezista ușor o zi și jumătate cu o singură încărcare a bateriei.

Primele două locuri: HTC One M8 si iPhone 5S

cele mai frumoase smartphone-uri cover

HTC One M8

După ce l-am declarat în trecut cel mai frumos smartphone, HTC One M8 a reușit încă o dată să fie printre primele telefoane într-un top alcătuit de noi. Compania taiwaneza s-a autodepășit în crearea noului telefon din seria One, combinând un design superb cu niște componente extrem de puternice și o interfață grafică foarte simplă și eficientă (HTC Sense). Telefonul are un design dintr-o singură bucată, HTC a renunțat la marginile din plastic de nuanță diferită iar acum spatele din metal se curbează pe margini și atinge stratul protector de Gorilla Glass. Oricât de mult ne-ar plăcea HTC One M8, trebuie să recunoaștem că este la egalitate cu…

iPhone 5S

Au trecut mulți ani de la lansarea primului iPhone iar cei de la Apple încă reușesc să se mențină în topurile cu cele mai bune smartphone-uri, deși multe companii îi ajung din urmă la anumite capitole precum camera foto, design sau numărul de aplicații. Dacă vreți un telefon elegant care știți că nu vă va da mari bătăi de cap pe viitor dar care însă oferă puține opțiuni de personalizare, atunci iPhone 5S este telefonul perfect. App Store-ul rămâne chiar și astăzi locul în care se găsesc cele mai multe, cele mai bune și cele mai variate aplicații în ciuda faptului că Google Play Store crește din ce în ce mai mult. Cu toate aceste nu ne-am putut decide între el și One M8 așa că lăsăm acest lucru la latitudinea dumneavoastră: HTC One M8 sau iPhone 5S?
Nu sunt comentarii

Adauga al tau