Cele mai bune telefoane Allview

cele mai bune telefoane allview cover

Românii de la Allview au reușit să se impună în ultimii ani pe piața românească drept una dintre companiile de top din sectorul IT. Allview, brand deținut de compania VISUAL FAN din Brașov, a fost prima companie românească ce a eliberat o tabletă de producție proprie iar acum se bucură de o cotă de piață de 20% pe piața tabletelor. Pe sectorul smartphone-urilor este o competiție mult mai mare însă. Dar chiar și în aceste condiții, Allview reușește să adune o cotă de piață de aproximativ 5%, lansând câteva modele foarte interesante de smartphone-uri. Care sunt până la urma cele mai bune telefoane Allview?

Piața românească nu este singura pe care Allview este activă până acum, compania fiind prezentă și pe piețele din Germania, Slovacia, Olanda, Spania si Moldova. Vă vom prezenta în următoarea parte câteva 5 dintre cele mai bune telefoane Allview până la acest moment.

Cele mai bune telefoane Allview

Allview P7 Xtreme

allview p7 extreme cele mai bune telefoane allview

Allview P7 Xtreme a fost scos pe piață anul acesta și beneficiază de pe urma unor componente foarte performante, dintre care putem aminti procesorul octa-core de 1.7 GHz, ecranul de 4.7 inci cu rezoluție 720p și 1 GB RAM. Capacitatea de stocare a datelor este de 16 GB. Un alt element ce face din P7 Xtreme unul dintre cele mai bune telefoane Allview este camera foto de 13 MP cu autofocus care poate fi rotită și transformată în cameră foto frontală. Toate acestea pentru 1199 RON.

Allview X1 Soul

cele mai bun telefoane allview x1 soul

Allview X1 Soul a fost lansat in Octombrie anul trecut însă specificațiile încă îl clasează printre telefoanele de ultima generație. Allview X1 Soul are un ecran superb de 5 inci cu o rezoluție 1080p (aproximativ 443 pixeli pe inch) protejat de un strat de Gorilla Glass. Înăuntrul lui găsim un procesor quad-core de 1.5 GHz, 2 GB de RAM și 32 GB spațiu în care vă puteți depozita datele personale. Fiind unul dintre cele mai bune telefoane Allview, X1 Soul costă nu mai puțin de 1199 RON.

Allview V1 Viper S

cele mai bune telefoane allview viper

Allview V1 Viper S are , spre deosebire de Allview X1 Soul, o rezoluție 720p si un ecran mai mare de 5 inci și mai multă memorie internă, 2 GB RAM. In ciuda procesorului mai slab de 1.4 GHz, Allview V1 Viper S vine cu Android 4.3 instalat. La cei 16 GB pentru stocare datelor mai puteti adauga alti 32 GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Allview V1 Viper S este unul dintre cele mai bune telefoane Allview Dual-SIM si poate fi achizitionat pentru 1249 RON.

Allview X2 Soul

x2 soul cele mai bune telefoane allview

Allview X2 Soul este cel mai nou model de la Allview, vârful de lance al noii lor game de smartphone-uri. Allview X2 Soul are un procesor de 1.7 GHz în spatele ecranului de 5 inci cu o rezoluție de 1920 x 1080 piexli. X2 Soul are mai puțin spațiu pentru datele dumneavoastră , și anume 16 GB, însă beneficiază de pe urma unei baterii un pic mai bune de 2300 mAh. De două ori mai puțin spațiu, alături de o baterie și un procesor relativ superioare vă costă cu 300 de lei mai mult decât un X1 Soul mai vechi, adică 1499 RON.

Allview X1 Xtreme

cele mai bune telefoane allview x1 xtreme

Phablet-ul X1 Xtreme este de departe cel mai bun telefon Allview de pe piață. X1 Xtreme are un ecran de 5.5 inci ce suportă o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și un procesor Snapdragon 800 de 2.15 GHz alături de 3 GB RAM. Telefonul are o cameră foto principală de 16 MP și una secundară de 8 MP. Lista specificațiilor este completată de bateria de 2500 mAh. Fruntașul din lista cu cele mai bune telefoane Allview, în cazul în care vă gândeați să vă cumpărați unul, vă va costa 1799 RON.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau