Cele mai bune telefoane Dual SIM

sim-cards-communications-mobile22

Cele mai bune telefoane Dual Sim oferite de mari producători sunt, de obicei smartphone-uri care nu sunt și foarte performante. Cererea mare de telefoane Dual SIM a dus însă la o nouă generație de telefoane Dual SIM care să dispună de performanțe reale.

Telefoanele Dual SIM au fost prezente pe piața mobilă de foarte mult timp, însă nimeni nu a adoptat în totalitate această funcție. Nevoia de Dual SIM s-a accentuat odată cu dezvoltarea competiției între diferiți provideri de servicii de telefonie mobilă, multe persoane trebuind să folosească doi provideri diferiți pentru a rămâne în contact cu toată lumea.

În prezent piața telefoanelor Dual SIM a luat un avânt aducând telefoanele Dual SIM mai aproape de ceea ce oferă un telefon normal de de generație curentă, astfel în cadrul acestui articol ne vom uita la șase dintre cele mai bune telefoane Dual SIM.

Cele mai bune telefoane Dual SIM

Motorola Moto G (2014)

Motorola Moto G (2014) este unul dintre cele mai bune telefoane Dual SIM din gama de smartphone-uri de buget, datorită performanțelor sale. Moto G este un smartphone cu ecran HD de 5 inch IPS LCD, procesor Snapdragon 400 Quad Core de 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM și 8 GB de memorie internă. Cei care aleg acest smartphone se vor bucura de fotografii clare datorită camerei de 8 MP și de o folosire îndelungată datorită bateriei de 2070 mAh.

1212

Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos

Samsung a ales să lanseze variante Dual SIM ale telefoanelor din gama Galaxy de ceva timp, majoritatea smartphone-urilor reprezentative ale companiei având deja variante Dual SIM. Unul dintre cele mai bune telefoane Dual SIM High-End este Note 3 Neo Duos care are specificații doar puțin mai joase decât Note 3. Acesta vine cu ecranul mare de 5,5 inch HD Super AMOLED și S Pen, cu un procesor Quad Core Snapdragon de 1,6 GHz, 2 GB de memorie RAM și 16 GB de memorie internă. Camera prezentă pe Note 3 Neo Duos este de 8 MP, iar bateria este de 3100 mAh.

ishoppingpk-n7502-blk22

HTC Desire 816 Dual SIM

HTC Desire 816 este telefonul Dual SIM perfect pentru cei pasionați de fotografii deoarece acesta are o cameră principală de 13 MP și una secundară de 5 MP perfectă pentru selfie-uri. De asemenea HTC Desire 816 dispune de un ecran de 5,5 inch Super LCD2 de rezoluție HD, un procesor Snapdragon 400 Quad Core de 1,6 GHz, 1,5 GB de memorie RAM și 8 GB de memorie internă. Ceea ce lasă de dorit la HTC Desire 816 este bateria care are o capacitate de doar 2600 mAh.

HTC-Desire-816-1a

Nokia Lumia 630

Cei pasionați de Windows Phone și Nokia au acum cea mai bună soluție Dual SIM cu Nokia Lumia 630 care oferă funcția Dual SIM pe o platformă Windows Phone, având, în același timp, performațe grozave. Nokia Lumia 630 este un smartphone Dual SIM care dispune de un ecran IPS LCD de 4,5 inch de rezoluție 480 x 854, un procesor Snapdragon 400 Quad Core care rulează la 1,2 GHz, 512 MB de memorie RAM și 8 GB de memorie internă. Deși smartphone-ul dispune de o cameră principală decentă de 5 MP, acesta nu are o cameră secundară astfel comunicarea video nefiind disponibilă. De asemenea nici bateria nu este foarte grozavă, capacitatea acesteia fiind de doar 1830 mAh.

Nokia-Lumia-630-hero-jpg

Alcatel One Touch Idol Plus

Alcatel One Touch Idol+ este unul dintre cele mai bune smartphone-uri Dual SIM dacă nu chiar cel mai bun. One Touch Idol Plus oferă unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț, oferind performanțe uimitoare și un design interesant la un preț destul de mic. Smartphone-ul vine cu un ecran Full HD de 5 inch IPS LCD, un procesor Octa Core Mediatek care rulează la o frecvență de 2 GHz, 2 GB de memorie RAM și 16 sau 32 GB de memorie internă. Camera disponibilă pe Idol Plus este de asemenea foarte bună, având un senzor Sony de 13,1 MP, iar bateria este una decentă cu o capacitate de 2500 mAh.

Alcatel One Touch Idol X+octacore-smartphone

Sony Xperia C3 Dual

Deși Sony a lansat mai puține modele de telefoane Dual SIM, compania produce și câteva telefoane Dual SIM, unele fiind chiar performante. Un astfel de exemplu este Xperia C3 Dual care dispune de un ecran imens de 5,5 inch IPS LCD cu rezoluție HD cu tehnologie Triluminos Display, un procesor Quad Core Snapdragon 400 care rulează la 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM și 8 GB de memorie internă. Camera disponibilă pe Xperia C3 Dual este de 8 MP, iar bateria are o capacitate de 2500 mAh.

sony-xperia-acro-s
Nu sunt comentarii

Adauga al tau