Cele mai bune telefoane pentru muzică

htc beats audio cele mai bune telefoane pentru muzică

Muzica a evoluat în ultimul deceniu extrem de mult dar felul în care noi o ascultăm (și, mai de curând, în care o cumpărăm) a evoluat chiar și mai mult. De la cd-uri trecut la stick-uri cu memorie flash capabile să stocheze mult mai multe melodii iar acum smartphone-urile încep ușor să devină principalele modalități de stocare și chiar redare a muzicii. Uitându-ne acum printre cele mai bune telefoane pentru muzică putem observa foarte ușor diferențe între ele.

În timp ce unii producători aleg să creeze smartphone-uri cu volume foarte mari, alți producători se orientează spre a oferi un sunet de o calitate cât mai bună. Topul următor conține cele 5 modele pe care le considerăm a fi cele mai bune telefoane pentru muzică la această oră iar câștigătorul este mai mult sau mai puțin ușor de prezis.

Cele mai bune telefoane pentru muzică

Locul 5: Moto G

moto g 4g

Pentru un telefon așa de ieftin, Moto G oferă extrem de mult, după cum am mai vorbit și în articolele precedente. Sunetul este și el unul din punctele foarte, Moto G fiind cel mai zgomotos telefon dintre toate incluse în top (fără a fi conectate căștile). Pierde din punctaj totuși la capitolul claritate și ocupa astfel locul 5 în topul ce cele mai bune telefoane pentru muzică.

Locul 4: Apple iPhone 5S

apple iphone 5s motive pentru a cumpăra un iphone

iPhone 5S, în stilul caracteristic Apple, are un sunet curat și volum puternic (mai ales cu căștile conectate), împrumutând multe din elementele pe care le găsim și pe iPod. Noile căști de la Apple nu sunt chiar cele mai bune de pe piață așa că dacă vreți să valorificați întreg potențialul telefonului, ar fi recomandat să vă achiziționați unele mai bune.

Locul 3: LG G3

lg g3 2 best

LG G3 are o rezoluție audio de 24 de biți care îl plasează instantaneu în topul cu cele mai bun telefoane pentru muzică. Este unul din puținele telefoane unde veți observa o diferență clară între mp3-urile de calitate mai bună ți celelalte. Până și melodiile de calitate mai slabă se vor auzi foarte bine pe G3.

Locul 2 : Nokia Lumia 1520

nokia lumia 1520

Sunetul oferit de Nokia Lumia 1520 este excepțional, întregul spectru sonor fiind foarte detaliat. Dacă ar fi să alegem un cuvânt pentru a defini experiența audio cu Nokia Lumia 1520, acesta ar fi claritate. Telefonul are de asemenea un egalizator grafic pe 7 benzi pentru aplicații audio, utilizatorul având posibilitatea de a face nenumărate modificări pentru a obține calitatea optimă a sunetului.

Locul 1: HTC One M8

htc one m8

Probabil ca deja v-ați plictisit să tot vedeți HTC One M8 pe primul loc în absolut fiecare top alcătuit de noi însă nu avem ce face. Telefonul este pur și simplu o operă de artă, o realizare excepțională a companiei taiwaneze. Calitatea sunetului la HTC One M8 este neegalată, smartphone-ul beneficiind și de un BoomSound îmbunătățit față de HTC One M7, predecesorul său. Deși nu este cel mai zgomotos dintre telefoane, situația se schimbă dramatic atunci când conectați căștile. Prin acestea, HTC One M8 poate oferi cel mai mare volum dintre toate smartphone-urile, fiind cu mult peste locul doi.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau