HTC i-a oferit un One M8 în schimbul vechiului Galaxy S4 topit

htc samsung galaxy s4 topit cover

Samsung, din orice punct de vedere, este o companie uriașă. Samsung a exercitat o influență considerabilă asupra fiecărui sector al tehnologiei iar în ziua de astăzi este cea mai mare și cea mai profitabilă companie producătoare de smartphone-uri din lume. Ca orice companie uriașă, însă, Samsung mai comite și gafe de PR din când în când. Până la urmă e destul de greu să fii cel mai mare producător și să nu te lovești și de niște probleme. Problema este însă că se vor găsi competitori care vor profita de aceste greșeli, așa cum s-a întâmplat cu HTC în cazul unui utilizator care s-a trezit cu un Galaxy S4 topit peste noapte.

samsung galaxy s4 topit 4

Galaxy S4 topit = HTC One M8 nou

Motivul pentru care telefonul utilizatorului respectiv s-a topit peste noapte este necunoscut, acesta spunând că nu a existat nimic care să fi putut cauza așa ceva. Contactându-i pe cei de la Samsung în legătura cu acel Galaxy S4 topit, aceștia a spus că va primi un pachet pentru a trimite înapoi telefonul stricat iar în schimbul vechiului model îi vor da gratuit un nou Galaxy S4. Pachetul a ajuns însă nu același lucru poate fi spus despre telefonul nou.

Un director de producție de la HTC a aflat de această întâmplare și i-a oferit utilizatorului un HTC One M8 gratuit. Singura condiție a fost că telefonul va trebui donat în cazul în care Samsung îi trimite vreodată un nou telefon în schimbul acelui Galaxy S4 topit. Nu mai are rost să menționăm că acest cadou a fost acceptat aproape imediat. Astfel de gesturi mici sunt cele care arată strategia de marketing extrem de inteligentă a celor de la HTC și care confirmă sloganul lor (Quietly Brilliant). Astfel de momente arată că un gest mic poate valora mai mult decât zeci de reclame TV și sute de milioane investite în publicitate. Sperăm acum și noi (cum probabil speră și recipientul cadoului) că acel Samsung Galaxy S4 nou să nu mai ajungă.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau