HTC Volantis ar Putea fi Următoarea Tabletă Nexus

htc volantis featured

Seria produselor Nexus pare din ce în ce mai aproape de final. Telefoanele care ofereau performanțe excepționale și care erau de două ori mai ieftine decât alte produse de la Samsung sau Apple nu vor mai apărea pe viitor. Zvonuri continuă să apară pe internet legate de aceasta, programul Android Silver va fi lansat cel mai probabil anul viitor iar persoane importante din cadrul LG afirmă că nu vor mai produce telefoane Nexus. Toate acestea ne arată că Google pregătește terenul pentru un final dramatic al produselor din linia Nexus. Dar nu înainte de a lansa o ultimă tabletă aparent. HTC Volantis a apărut de curând pe internet și se zvonește că ar fi următoarea tabletă Nexus. HTC Volantis va avea un hardware extrem de performant, beneficiind chiar și de super-procesorul Tegra K1 al celor de la Nvidia.

Un HTC Volantis cu Procesor Nvidia Tegra K1

Ea ar putea intra pe lista selectă a electronicelor care au procesorul Tegra K1 de la Nvidia. Pe lângă acesta, ar urmă să aibă un ecran de 8.9 inci ce suportă o rezoluție de 2048 x 1440 pixeli, 2 GB de RAM, cameră frontală de 3 MP, cameră principală de 8 MP și boxe pe partea din față, deși acestea nu pot fi observate în poza ce a apărut pe internet.

HTC Volantis tablet

Din această poză, de asemenea, nu reiese că HTC Volantis va avea un design „zero-gap”. Dimpotrivă, spatele pare să arate exact ca cel de pe Nexus 5. Rezoluția de 2048 x 1440 pixeli nu se potrivește cu aspectul de 4:3 ce apare în poză. Astfel că la momentul lansării, dacă va fi un moment al lansării, HTC Volantis s-ar putea să aibă hardware un pic diferit față de ce se observă acum. Sunt șanse mici ca tableta să apară sau măcar să fie discutată la evenimentul Google I/O de poimâine. Conform zvonurilor, HTC Volantis ar putea apărea la toamnă și ar putea fi chiar Nexus-ul pe care să debuteze noul Android.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau