Cele mai bune aplicații Android pentru baterie

no battery

Vă mai amintiți vremurile în are bateria telefonului putea să vă țină chiar și o săptămână? Cum puteați să vă jucați și să vorbiți în continuu la telefon fără a vă face griji în legătură cu bateria? Cu toții probabil am vrea sa avem parte la momentul acesta de un telefon care să ne ofere absolut tot ceea ce ne oferă smartphone-urile moderne dar care să și aibă o durată de viață a baterie de câteva zile. Aceste aplicații Android pentru baterie nu vor adăuga decât câteva ore în cel mai bun caz, însă două ore de funcționare sunt extrem de valoroase în ziua de astăzi.

Vedeti aici cele mai noi oferte la telefoane Android.

Cum funcționează

Modul în are aplicațiile pentru conservarea baterie funcționează variază în funcție de producător, unele dintre cele mai populare fiind aplicațiile care închid diverse aplicații. Deși unele își fac într-o anumită măsură treaba corect, cele mai multe vă vor consuma bateria chiar și mai repede? Cum? Destul de simplu, deoarece procesele închise de acestea se vor reporni automat și vor fi reînchise automat și avem astfel un cerc vicios care vă va goli telefonul de viață mai repede decât cele mai populare jocuri.

Un mod mai eficient de funcționare este cel al aplicațiilor care închid diferite elemente care consumă exagerat de multă baterie atunci când nu sunt folosite, precum GPS-ul sau Wi-Fi-ul. Deși sunt eficiente, acestea nu pot detecta problemele în ale aplicații. Așa că dacă o aplicație folosește de exemplu GPS-ul și acesta rămâne deschis după ce respectiva este închisă, cea care se ocupă de economisirea bateriei nu va detecta problema. Dar să ne uităm peste 5 dintre cele mai bune aplicații Android pentru baterie.

Cele mai bune 5 aplicații Android pentru baterie

Juice Defender

juice defender

Am ales să începem de data aceasta cu probabil cea mai bună și eficientă aplicație pentru economisirea baterie. Juice Defender se evidențiază prin numeroasele moduri pe care le are, prin ușurința prin care o puteți folosi dar mia ales prin faptul că poate extinde durata de viață a baterie considerabil. Acest fapt se datorează nu în ultimul rând unei capacități foarte interesante: aceea de a vă încetini procesorul pentru a conserva energie.

Descarcă Juice Defender

Tasker

tasker

Tasker este mai mult decât o aplicație pentru conservarea baterie deoarece vă permite să creați niște setări pentru a vă administra mai ușor apelurile, mesajele și alte funcții. Dintre aceste aplicații Android pentru baterie, Tasker este probabil cea mai simplă din cauză că odată create setările ( e.g. când să se închidă transferul de date mobile) nu va mai trebui să umblați la ele deloc.

Descarcă Tasker

Battery Doctor

battery doctor aplicații Android pentru baterie

Battery Doctor este una dintre acelea care funcționează prin închidere aplicațiilor de fundal care consumă baterie degeaba. Aplicația este construită în așa fel încât să vă ofere informații în timpul încărcării pentru a nu ține telefonul prea mult în priză iar exactitatea estimărilor pe care le face în legătură cu durata de viață rămasă este literalmente neegalată.

Descarcă Battery Doctor

DU Battery Saver

du battery saver aplicații Android pentru baterie

DU Battery Saver este una dintre cele mai populare aplicații Android pentru baterie. Ea vine cu foarte multe opțiuni, permițându-vă să extindeți durata de viață cu ”până la 50 %”. Puteți alege să optimizați consumul de baterie automat, DU Battery Saver închizând tot ce este inutil, sau puteți alege dintr-o gamă de de moduri pre-definite pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

Descarcă DU Battery Saver

GO Battery Saver

go battery saver aplicații Android pentru baterie

Simplu de folosit și foarte eficient, GO Battery Saver poate adăuga chiar și o oră de viață baterie dumneavoastră dacă alegeți direct opțiunea ”Optimize”. Dacă vreți mai mult control asupra întregului proces, GO Battery Saver vă permite să creați două moduri personalizate pentru economisire de energie. Există și o variantă Premium de 5 dolari care înlătură anunțurile și vă oferă și mai multe opțiuni de customizare.

Descarcă GO Battery Saver

 
Nu sunt comentarii

Adauga al tau