HTC lansează Desire 510, cel mai ieftin telefon 4G al companiei taiwaneze

htc desire 510 2

Toată lumea așteaptă noul HTC Desire 820, care se anunță a fi încă unul din acele telefoane Android cu procesor pe 64 de biți, însă se pare că HTC are alte planuri. Până la eliberarea mult așteptatului telefon, taiwanezii s-au gândit să ne prezinte cel mai nou membru al familiei Desire, HTC Desire 510. HTC Desire 510 nu va fi o bestie precum HTC One M8 sau (să sperăm) HTC Desire 820 însă are un mare și foarte important atu: va fi foarte ieftin. Cel puțin asta spun cei de la HTC. Și pe lândă asta, va avea și 4G așa că s-ar putea dovedi a fi un competitor serios pentru telefoane precum Moto E sau Moto G. Până acum seria Desire nu a fost chiar cea mai populară de la HTC datorită faptului că se adresează în mare parte celor cu un buget mai redus. Lucrurile s-ar putea schimba în curând însă. Să vedem deci ce ascunde sub ”capotă” HTC Desire 510.

HTC desire 510 1

Procesorul este un Quad-Core Snapdragon 410 de 1.2 GHz produs de Qualcomm care este completat de 1 GB de RAM și 8 GB spațiu de stocare internă a datelor. La acei 8 GB mai puteți alți 128 prin intermediul slotului microSD. Teefonul va veni de asemenea cu o cameră de 5 MP iar ecranul va suporta o rezoluție 854 x 480 de pixeli. În termeni de conectivitate, vă reamintim, telefonul beneficiază de LTE (4G) iar sistemul de operare este Android 4.4.2. Pe deasupra va avea de asemenea și cea mai nouă versiune Sense care include un look extrem de diferit față de versiunea precedentă, inclusiv un Blinkfeed nou și codificare pe bază de culori.

Veți vedea astfel că articolele vor fi pe un fundal verde, telefonul va fi pe un fundal albastru, fișierele media vor avea un fundal portocaliu, etc. Noul HTC Desire 510 va fi scos pe piață în doar două culori ( alb și gri sau ”Terra White” și ”Meridian Grey”) și ne vom reîntâlni cu carcasa găurită pe care am văzut-o prima oară la One M8. Nu știm încă ce preț va avea noul Desire 510 dar HTC a lăsat de înțeles că telefonul va fi disponibil atât în America de Nord cât și Europa așa că sunt șanse mari să îl vedem în România în curând. Credeți că noul Desire 510 va fi o adiție importantă în gama celor de la HTC?

Vezi aici oferte de pret pentru HTC Desire 510.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau