Jocurile cu cea mai Bună Grafică pe Telefon

infinity blade 3 cover

Jocurile pentru smartphone-uri s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Dacă ne uităm la jocurile cu cea mai bună grafică pe telefon vom observa că se apropie extrem de mult de calitatea celor de pe desktop. Rivalitatea acerbă dintre Google și Apple și mai ales dintre Android și iOS accelerează viteza de dezvoltarea a acestora în continuu iar platformele mobile au șanse mari să devină cele mai populare în termeni de gaming.

Dacă vă interesează să vedeți cât de departe au ajuns producătorii de jocuri pentru telefoane mobile sau cât de rău vi se poate încălzi smartphone-ul atunci vă invităm să vă uitați pe această listă ce conține jocurile cu cea mai bună grafică pe telefon în ziua de astăzi.

Jocurile cu cea mai Bună Grafică pe Telefon

Modern Combat 4: Zero Hour

Autointitulatul „cel mai popular joc FPS” a ajuns la seria a patra și aduce încă o dată pe ecranele telefoanelor dumneavoastră plăcerea shooter-ului clasic. Ca la orice joc cu împușcături, nu vă așteptați la o poveste excepțională. Lumea nici nu a început să se refacă bine după un dezastru nuclear că teroriștii deja încearcă să o devasteze iar, ca de obicei, tu ai fost însărcinat cu salvarea omenirii de la pieire. Jocul este produs de cei de la Gameloft care, în crearea lui, au folosit pentru prima oară motorul grafic Havok, pentru efecte superbe în timpul jocului. Modern Combat 4: Zero Hour nu este gratis, din păcate, putând fi achiziționat pentru $6.99 de pe App Store și 23.06 RON de pe Play Store. Dar mai puteți pune un preț pe așa ceva?

Real Racing 3

Avem aici o listă cu jocurile cu cea mai bună grafică pe telefon până la urmă așa că nu se putea să lipsească un joc de curse. Real Racing 3 oferă exact ceea ce sugerează numele: curse adevărate. După cum zice și descrierea jocului, trebui să-l încerci ca să-l înțelegi. De la Ford Mustang la Koenigsegg CCX, aproape orice mașină de curse pe care ați putea să vi-o doriți este în acest joc. Și lista se mărește în continuu. Jocul a fost făcut de cei de la Firemonkeys Studios, companie din cadrul EA, așa că aveți și garanția unei coloane sonore excepționale. Real Racing 3 este gratis atât pe App Store cât și pe Play Store. Trebuie doar să aveți un telefon destul de bun cât să îl puteți rula.

The Room Two

the room two 1 jocurile cu cea mai bună grafică pe telefon

Dacă vă plac jocurile pline de mister atunci cele din seria The Room vor fi exact pe placul dumneavoastră. The Room Two este unul dintre putinele jocuri care combina un gameplay cu adevarat fascinant cu o grafica superba intr-unul din cele mai bune jocuri. La fiecare pass veti gasi ghicitori si taine pe care trebuie sa le rezolvati pentru a termina jocul si pentru a descifra misterul final. Jocul a fost produs de cei de la Fireproof games si este valabil disponibil si pe App Store ($0.99) si pe Play Store (4.49 RON).

Anomaly 2

Anomaly 2 este succesorul  extrem de popularului joc Anomaly Warzone Earth. După o invazie a pământului de către o rasă extraterestră, oamenii aproape că au fost exterminați complet. Foarte puțini au mai rămas iar viața acestora este din ce în ce mai grea. Gameplay-ul jocului este foarte interesant astfel că poți alege să joci cu oamenii și să-i salvezi de la extincție sau poți juca cu extratereștrii și astfel vei avea șansa de a anihila complet omenirea. Compania responsabilă pentru crearea jocului este 11 bit studios care l-au optimizat pentru procesoarele Tegra 4. Anomaly 2 costă €4.49 pe App Store si 15.99 RON pe Play Store.

Infinity Blade 3

Oricât de mult am fi vrut să includem doar jocuri care se găsesc pe ambele platforme, Infinity Blade 3 este pur și simplu prea bun pentru a fi lăsat deoparte. El completează deci lista noastră ce conține jocurile cu cea mai bună grafică pe telefon. Este probabil cel mai bun joc de luptă pe care îl puteți găsi la ora asta iar gameplay-ul continuă tradiția moștenită de la celelalte jocuri din seria Infinity Blade. Aveți două personaje cu care veți putea juca, legendarul erou Siris și războinica Isa. Fiecare dintre personaje are câte 3 stiluri unice de luptă. Povestea de asemenea este probabil cea mai detaliată din toată seria. Infinity Blade 3 poate fi descărcat de pe App Store pentru $2.99.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau