Top 5 aplicații Android pentru alergat

running app aplicații Android pentru alergat

În trecut era nevoie de un dispozitiv special pentru a vă cronometra viteza și pentru a măsura distanța alergată. Odată cu venirea smartphone-urilor, lucrurile s-au schimbat foarte mult. Aplicațiile s-au înmulțit considerabil, ajungându-se acum la nenumărate opțiuni chiar și pentru cei care caută aplicații Android pentru alergat. Pe Google Play Store puteți găsi cea mai clară dovadă a acestui fapt, unde Runtastic și RunKeeper s-au dovedit a fi uriașe succese.

Așa că dacă vă căutați aplicația ideală Android pentru a vă asista la alergat avem câteva sugestii pentru dumneavoastră. Fiecare dintre acestea are o variantă gratis iar unele dintre ele au și variante plătite pe Play Store care aduc anumite beneficii, precum înlăturarea reclamelor.

Top 5 aplicații Android pentru alergat

Zombies, Run!

zombies run aplicații android pentru alergat

Este probabil cea mai amuzantă și mai interesantă aplicație pentru alergat pe care o puteți găsi la acest moment pe Play Store. Zombies, Run! transformă alergatul într-o cursă pentru salvare propriei vieți și, ulterior, a întregii umanități. Veți deveni personajul principal într-o poveste care vă va arăta pe parcurs cum s-a ajuns la situația în care tot pământul a fost invadat de zombie. O aplicație de alergat cu poveste; poveste care include zombie! Voi decideți dacă merită cei 6,63 RON pe Play Store.

Nike+

nike+

Nike+ este o aplicație care oferă gratis tot ceea ce ar trebui să ofere oricare dintre aceste aplicații Android pentru alergat. Vă permite să stocați în istoricul aplicației absolut toate sesiunile de alergare și să le faceți publice pe diversele rețele de socializare pe care sunteți activi. Și nimic nu animă mai mult o sesiune de antrenament decât puțină competiție iar Nike+ vă permite să concurați cu prietenii în cadrul aplicației, oferind de asemenea și un clasament. Aplicația Nike+ poate fi găsită gratis pe Play Store.

RunKeeper – GPS Run Track Walk

runkeeper

RunKeeper este una dintre cele mai populare aplicații Android pentru alergat datorită, printre altele, faptului că oferă extrem de multe pentru nimic în schimb. RunKeeper poate fi folosită la a cronometra alergarea și mersul, inclusiv cel pe bicicletă. RunKeeper oferă statistici extrem de detaliate cu indici care vă permit să observați foarte ușor eventualele îmbunătățiri înregistrate. Datele sunt stocate de asemenea și pe website-ul companiei așa că le puteți accesa de oriunde. RunKeeper poate fi descărcată gratis de pe Play Store.

Run with Map My Run

map my run 1

Map My Run, după cum indică și numele, vă poate înregistra traseul pe care l-ați parcurs într-o zi însă principalul atu al aplicației sunt informațiile nutriționale pe care le oferă. Astfel că în cazul în care aveți rezultate mai slabe vă puteți uita la sesiunile anterioare pentru a observa ce ați mâncat în zilele în care v-ați descurcat mai bine iar Map My Run vă poate indica și cantitatea optimă de mâncare și apă ce ar trebui consumată. Map My Run este gratis pe Google Play Store iar dacă vreți să scăpați de toate acele reclame puteți cumpăra Map My Run+ pentru 9,66 RON.

Runtastic

runtastic

Runtastic nu putea să lipsească dintr-un top cu aplicații Android pentru alergat. Runtastic are atât o variantă gratis pe Play Store cât și una plătită. Runtastic poate înregistra traseele pe care le-ați alergat, vă spune distanțele parcurse, cantitățile de calorii arse și multe alte informații pentru a vă evalua progresul. Pentru 11.06 RON puteți achiziționa varianta PRO care elimină reclamele, vă permite să alegeți o melodie motivațională și multe altele.
Este 1 comentariu

Adauga al tau

Scrie un comentariu nou