Top 5 aplicații Android pentru citit cărți

aplicații android pentru citit cărți cover ereading

Cititul pe telefon sau pe alt dispozitiv electronic a înlocuit de ceva timp încoace cititul clasic. Un număr mare de oameni preferă astăzi să nu mai cumpere cărți în format fizic ci în format electronic. De ce să te mai duci la magazin sau să comanzi pe internet o carte așteptând după aceea foarte mult timp când poți pur și simplu să folosești aplicații Android pentru citit cărți? Astfel s-a ajuns la situația în care aceste aplicații Android pentru citit cărți coroborate cu magazinele online de vânzare revoluționează una dintre cele mai de bază activități umane.

Google Play Store are acum mai mult de un milion de aplicații iar nu puține dintre acestea sunt aplicații Android pentru citit cărți. Nu toate dintre acestea sunt foarte practice. Oricât de simplă ar părea o asemenea aplicație, sunt anumite elemente care influențează decisiv experiența dumneavoastră când le folosiți. Vi le vom prezenta astfel pe cele mai bune 5 aplicații Android pentru citit cărți și rămâne la latitudinea dumneavoastră să decideți care vi se potrivește cel mai bine.

Top 5 aplicații Android pentru citit cărți

Aldiko

aldiko aplicații android pentru citit cărți

Aldiko este una dintre cele mai populare aplicații Android pentru citit cărți, avînd la acest moment mai mult de 10 milioane de descărcări pe Play Store. Aldiko în trecut era preinstalată dinainte pe anumite dispozitive, unul dintre motive fiind faptul ca Aldiko recunoaște un număr foarte mare de formate. Pe lângă acestea, Aldiko are și o interfață foarte ușor de folosit.

Descărcați Aldiko Book Reader

Descărcați Aldiko Book Reader Premium (10.20 RON)

Moon+

moon+ reader aplicații android pentru citit cărți

Moon+ nu avea cum sa fie inclusă într-o listă cu cele mai bune aplicații Android pentru citit cărți. Este extrem de populară datorită faptului că are toate elementele pe care ar trebui să le aibă un e-reader de succes: recunoaște aproape orice format, este extrem de practică, are un design plăcut și, pe lângă acestea, are și o variantă plătită și una gratis.

Kindle

amazon kindle app aplicații android pentru citit cărți

Kindle este deja atât de popular încât nu prea mai avem ce să vă spunem nou despre aplicația aceasta. Aplicația Kidle are în spate cel mai popular ebook reader din lume și se bucură de întreaga susținere financiară acordată de Amazon. Aplicația nu oferă extrem de multe lucruri în afara celor de bază însă aveți la dispoziție una dintre cele mai bogate și mai variate colecții de cărți. Și am menționat cumva că este gratis pe Play Store?

FBReader

fbreader aplicații android pentru citit cărți

Nu este nimic sofisticat aici. FBReader este o aplicație care se adresează tuturor și reușește să facă acest lucru într-un mod exemplar. Aplicația are un design simplu, ușor de folosit și recunoaște mai mult sau mai puțin orice format existent acum. Dacă aveți o colecție de cărți formată deja care trebuie transferată, atunci FBReader este una dintre cele mai potrivite aplicații Android pentru citit cărți.

Descărcați FBReader gratuit

Google Play Books

aplicații android pentru citit cărți google play books

Google Play Books este serviciul de bază pentru citit cărți oferit de cei de la Google. Ce are Google Play Books peste majoritatea celorlalte aplicații Android pentru citit cărți? Foarte multe însă principalul atu este sincronizarea în Cloud. Așa că dacă ați cumpărat o carte, o puteți deschide de pe oricare dispozitiv. Puteți chiar să încărcați propriile cărți însă deocamdată doar două format-uri sunt recunoscute: EPUB și PDF. Ca și cum acestea nu ar fi fost de ajuns, aplicația vă permite să cautați ce înseamnă un cuvânt doar ținând degetul apăsat pe acel cuvânt, vă poate traduce textul în altă limbă și vă poate chiar citi cartea propriu-zisă dacă această opțiune a fost activată de cel care a publicat cartea. Google Play Books vine instalată din start pe majoritatea dispozitivelor Android însă poate fi și descărcată gratis de pe Play Store.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau