Alege cea mai bună față pentru viitorul Moto 360

Moto 360 va fi primul smartwatch Android de la Motorola. Potențialul pieței smartwatch-urilor este discutat de atât de mult timp încoace încât unii pur și simplu s-au plictisit iar alții și-au pierdut încrederea în piață. Adevărul este că piața încă nu a explodat și mulți se întreabă dacă există cu adevărat șanse să se întâmple așa ceva în curând. Poate că sunt. Moto 360 are potențialul să fie acel catalizator pe care toată lumea îl așteaptă, un suflu nou. Moto 360 poate fi acel smartwatch care să conțină toate elementele necesare unui astfel de gadget. O formă rotundă clasică, un nou sistem de operare (Android Wear) și, grație acestuia, capacitatea de a opera independent. Moto 360 va fi compatibil și cu orice telefon care va rula Android 4.3 sau mai bine.

moto 360 smartwatch

Utilizatorii pot alege viitorul design al Moto 360

Însă mai e ceva de așteptat până când vom avea ocazia să vedem Moto 360 lansat așa că între timp va trebui să ne consolăm cu posibilitatea de a alege cum va arăta viitoarea față a ceasului. Da, ați înțeles bine, Motorola vă dă acum șansa de a alege unul dintre cele mai bune 10 design-uri (din punctul lor de vedere) propuse de diferiți aplicanți. În total ar fi fost propuse mai mult de 1300 de design-uri potențiale cu diferite caracteristici. O echipă formată din designeri de la Motorola în frunte cu șeful departamentului de design, Jim Wicks, au stat și analizat toate propunerile și au selectat cei 10 finaliști. În timp ce unele oferă un design extrem de simplu, altele par să îngrămădească un pic prea multe elemente într-un spațiu foarte mic. Moto 360 până la urmă nu va fi un smartwatch foarte mare.

Dar cel mai bine este să vă formați singuri o părere despre aceste propuneri. În galeria de mai sus le veți găsi pe toate cele 10. Este vreunul care v-a plăcut mai mult decât toate celelalte? Atunci nu ezitați, votați-l și ajutați-l să devină fața primului smartwatch Android Wear de la Motorola.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau