Când va fi Google Glass disponibil în România

Cand va fi google glass disponibil in romania

În prezent Google Glass poate fi cumpărat oficial doar în Statele Unite și în Regatul Unit, de către persoane care au peste 18 ani. Programul Explorer le permite pasionaților de tehnologie să cumpere o pereche la prețul de 1500 dolari respectiv 1000 lire sterline. Nu există nicio informație oficială despre când va fi Google Glass disponibil în România, așa cum nu se știe exact nici când va fi disponibil consumatorilor din America.

Cand va fi google glass disponibil in romaniaâ

Google Glass

Deocamdată Google Glass este un prototip destinat vizionarilor, care deși are câteva funcții interesante, nu pare a fi foarte folositor în viața de zi cu zi. Cel puțin în Romania, unde multe din serviciile Google și nu numai, nu sunt disponibile, Google Glass nu poate primi decât niște comenzi elementare în limba Engleză. Drept urmare dacă vrem să intuim când va fi Google Glass disponibil în România, trebuie să ne gândim mai întâi când vom avea comandă vocală de la Google care să permită folosirea limbii române. Pentru cei care vor să-l testeze și nu-i deranjează folosirea limbii Engleze, cu siguranță se găsește o soluție pentru a achiziționa o pereche din străinătate.

Google Glass culori

Culori disponibile pentru Google Glass

Zvonurile indică posibilitatea ca Google să lanseze Glass pentru publicul larg, la un preț mult mai mic, undeva la finalul anului 2014. Acestea pleacă de la faptul că Google a lansat și un program de Google Glass cu lentile de vedere. Pe pagina oficială cu Întrebări Frecvente a Google Glass, compania spune că lansarea ramelor Glass cu lentile de vedere marchează evoluția către o lansare orientată consumatorilor la finalul anului 2014. Însă pe zi ce trece intervin diverse conflicte cu legislația sau politicile de confidențialitate, așa că este o șansă la fel de mare ca Google Glass să rămână doar un proiect științific pentru cel puțin încă un an.

Google_Glass_prescription

Google Glass cu rama si lentile de vedere.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau