Cele mai bune aplicații Android impresionează nu numai prin utilitate, ci și prin design și funcții, iar acum vă vom prezenta cinci dintre acestea.
Prin urmare, alegerea unor aplicații populare nu reprezintă tocmai o misiune ușoară, întrucât sunt numeroase programe care se fac remarcate prin anumite funcții sau moduri în care răspund nevoilor. Cu doar un singur dispozitv echipat cu sistemul de operare Android poți comunica instant cu prietenii, poți citi rapid ultimele știri, poti stoca fișiere în cloud pentru a putea fi accesate de pe orice platformă sau să înlocuiești complet GPS-ul cu telefonul.
În acest articol vom prezenta câteva dintre cele pe care le considerăm a fi cele mai bune aplicații Android. În alcătuirea topului am luat în considerarea atât utilitate, review-urile utilizatorilor, prețul și, mai ales, propria experiență.
Vedeti aici cele mai noi oferte la telefoane Android.
Cele mai bune aplicații Android
WhatsApp Messenger
Nevoia de comunicare a existat întotdeauna, evoluând de-a lungul timpului în mod continuu. Una dintre cele mai bune soluții pentru această nevoie în ziua de astăzi este reprezentată de WhatsApp Messenger, o aplicație disponibila pe Android gratuit care are la bază un serviciu de mesagerie instant. WhatsApp este cu siguranță una dintre cele mai bune aplicații Android și se bazează pe un concept simplu: un schimb de mesaje exact ca și în cazul SMS-urilor dar care este aproape gratuit, indiferent de destinatar, singura taxă fiind cea pentru cantitatea foarte mică de date transmisă de aplicație. WhatsApp Messenger permite, de asemenea, schimbul de imagini, clipuri video sau audio și chiar și schimbul de locație.
Dropbox
Dropbox, una dintre cele mai utile aplicații pentru Android, este esențială pentru persoanele care folosesc mai multe platforme pentru a stoca fișierele personale. Dropbox ajută utilizatorul să își acceseze datele și fișierele personale de oriunde, fiind nevoie doar de un cont Dropbox și de aplicația Dropbox instalată pe platformele pe care se află fișierele. Funcțiile aplicației Dropbox includ: Camera Upload, care salvează pozele facute prin camera telefonului in cloud, manager de fișiere și editor de documente.
Shazam
Aţi auzit vreodată o melodie într-un club, într-un bar sau la radio pentru care ați fi dat orice să aflați cum se numește? Atunci Shazam, una dintre cele mai bune aplicații Android, este rezolvarea problemei. Shazam este o aplicație gratuită care identifică melodii și emisiuni TV pe baza sunetului capturat prin microfonul telefonului. Serviciul merge perfect, găsind in doar câteva secunde aproape orice melodie și, în plus, prezintă informații despre artiști, videoclipuri muzicale de pe YouTube și topuri ale celor mai bune melodii.
Google Goggles
Google este o companie care revoluționează lumea în fiecare zi și Google Goggles este încă o dovadă. Goggles este o aplicație cu totul inovativă care analizează imagini folosind serverele Google pentru a găsi informații relevante pentru lucrurile din imagine. Una dintre principalele funcții ale acestei aplicații este scanarea de coduri QR și coduri de bare clasice.
Astfel, dacă în imagine se afla un code de bare sau QR, o pictura, o cladire cunoscută, o carte sau un produs, Google Goggles va găsi informații relevante pentru imagine.O altă funcționalitate importantă este traducerea în timp real a imaginii cuprinse în câmpul vizual al camerei telefonului, care poate traduce orice afiș, carte, revistă sau orice alt tip de text static.
Nokia Here
Cum Google Maps vine pe majoritatea telefoanelor Android, ne-am gândit să introducem o alternativă foarte bună. Datorită succesului de care s-a bucurat pe Windows Phone, aplicația Nokia Here a fost dezvoltată și pentru Android. Nokia Here este o aplicație similară foarte cunoscutei Google Maps, dar care vine cu mai multe îmbunatățiri.
Cea mai importantă este reprezentată de serviciul de hărți ce pot fi descărcate și folosite pentru navigare fără o conexiune de date activă. Superioritatea aplicației fața de competiție nu se rezuma la atât, alte funcții importante fiind: asistența vocală la navigare care nu necesită internet și distribuirea destinațiilor și a traseelor prin rețelele sociale.
Nu sunt comentarii
Adauga al tau