Soundhawk, Un Dispozitiv Care Te Ajută Să Auzi Doar Ce Vrei

Soundhawk Eyetee

Numărul start-up-urilor din domeniul tehnologiei se înmulțește pe zi ce trece. Drept urmare astăzi va prezint un nou dispozitiv marca Soundhawk, un start-up din California. Gadget-ul vă permite să selectați ce anume vreți să auziți atunci când sunteți într-o zonă foarte zgomotoasă.

Poate sună foarte asemănător cu un dispozitiv pentru persoane care au deficiențe de auz, însă Michael Kisch, CEO-ul Soundhawk contrazice acest lucru. Conform viziunii lui, Soundhawk este o tehnologie care se adresează unui alt grup țintă. Nu este un dispozitiv ce trebuie purtat toată ziua, ci doar câteva ore pe zi, în situații în care se poate dovedi foarte folositor. Spre exemplu, nivelul zgomotului înăuntrul unui restaurant se ridica la 95 db. Acest lucru face orice conversație foarte greu de întreținut. Cu ajutorul Soundhawk puteți elimina zgomotul de pe fundal concentrându-vă auzul doar pe persoana care vorbește.

Cum funcționează Soundhawk

Gadget-ul arată asemănător unui dispozitiv hands-free și se montează la ureche. Printr-o aplicație Android sau iOS, puteți ajusta setările pentru a vă fi de folos în diverse situații. Aplicația conține o serie de setări predefinite pentru cele mai comune situații unde nivelul zgomotului este foarte ridicat.

Pachetul mai conține și un microfon pe care îl puteți monta oriunde pe o distanță de 10 metri. Sunetul va fi transmis în cască ca și cum ați fi acolo.

Design-ul Soundhawk

Gadget-ul arată modern și curat. Acest lucru se datorează în mare parte designer-ilor care au lucrat în trecut pentru companii precum Apple, Amazon, Moto s.a.m.d.

Bateria ține în jur de 8 ore în folosire. Vine de asemena cu o carcasă încărcător pentru încă 16 ore de autonomie.

Accesați Soundhawk.com pentru toate detaliile.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau