Cele mai bune aplicații pentru fitness disponibile în Google Play Store

Forma fizică este foarte importantă pentru sănătatea corpurilor noastre, iar exersarea și antrenarea mușchior corpului este una dintre cele mai bune metode de a ne păstra în formă și suficientele aplicații pentru fitness disponibile în Google Play Store sunt de mare ajutor.

Sportul a fost întotdeauna important pentru corpul uman deoarece acesta ajută corpul să ardă caloriile în plus, sa îmbunătățească nivelul de tensiune și rezistența la efort dar și pentru a ne clădi corpurile dupa bunul plac. Posesorii de dispozitive Android au multe aplicații care să îi ajute să își atingă țintele în materie de sport, nutriție sau fitness. În acest articol analizăm 6 dintre cele mai bune aplicații pentru fitness.

Cele mai bune aplicații pentru sănătate, fitness și sport disponibile în Google Play Store

Calorie Counter MyFitnessPal

Una dintre cele mai bune aplicații pentru fitness disponibile în Google Play Store, Calorie Counter o aplicație de administrare a dietei alimentare. Calorie Counter este un calculator special pentru cantitatea de calorii consumată care, cu ajutorul bazei de date care conține informații alimentare pentru peste 5.000.000 de tipuri de mancare, ajută utilizatorul să contorizeze cu exactitate cantitatea de calorii consumate în funcție de caloriile fiecărui fel de mâncare. Aplicația Calorie Counter este disponibilă gratuit în Google Play Store.

Runtastic Running and Fitness

Runtastic este o aplicație pentru fitness foarte apreciată și folosită datorită fucționalității sale. Runtastic se folosește de senzori precum GPS-ul sau accelerometrul pentru a înregistra activitatea sportivă a utilizatorului într-o bază de date ușor de urmărit. Printre funcțiile care fac din Runtastic o aplicație grozavă se regăsesc funcții precum crearea în timp real a hărților de antrenament, planuri prestabilite pentru sport, jurnal de activitate personal cu grafice și statistici și chiar și suport pentru dispozitive Android Wear. Runtastic poate fi descărcat gratuit din Google Play Store.

Sworkit Lite Personal Trainer

Sworkit este, așa cum sugerează și numele, un antrenor personal pentru activitatea ta sportivă. Aplicația dispune de o coecție de peste 160 de exerciții diferite și permite utilizatorului să își creeze propriul plan de activitate centrat pe forța, cardio, yoga, stretcing sau pilates. Ceea ce face din Sworkit Lite una dintre cele mai bune aplicații pentru fitness este faptul ca poate fi folosită fără a merge la sală. Aplicația Sworkit Lite este disponibilă gratuit în Google Play Store.

Google Fit

Google Fit este o aplicație destul de nouă în sfera aplicațiilor pentru fitness dar poate să concureze cu aplicațiile dezvoltate deja, oferind multe din funcțiile celorlalte aplicații gratuit și fără reclame. Google Fit oferă servicii de urmărire a activității sportive, cu cel mai bun suport pentru Android Wear totul într-o aplicație minimalistă care se extinde pe site-ul oficial www.google.com/fit. Aplicația este disponibilă gratuit pe Google Play Store.

Endomondo

Endomondo este considerată una dintre cele mai bune aplicații pentru fitness disponibile gratuit pentru Android, fiind un antrenor personal de buzunar pentru fiecare utilizator. Cu Endomondo îți poți urmării activitatea de fitness pentru sporturi precum alergare, ciclism sau orice sport bazat pe distanță și te ajută să rămâi motivat cu ajutorul discursurilor primite din partea prietenilor. Funcțiile cele mai importante ale aplicației Endomondo includ crearea de planuri de antrenament personalizate, urmărirea pulsului cu orice monitor compatibil, asistare audio și partajarea progresului cu prietenii.

Nike+ Training Club

Nike+ Training Club este o altă aplicație pentru fitness creată de Nike, compania care promovează un stil de viață activ prin propria imagine. Nike+ Traiing Club este o aplicație care te ajută să îți creezi un program de antrenament perfect și personalizat cu ajutorul celor peste 100 de exerciții disponibile create de antrenori Nike.  O funcție interesantă a acestei aplicații este posibilitatea de a crea un grup de prieteni care împart aceleași viziuni despre fitness care să te ajute în crearea programului perfect și care să fie motivația necesară. Nike+ Training Club este disponibil gratuit pe Google Play Store.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau