EVOLVE – Jocul anului 2014! Galerie Foto

Turtle Rock Studios a dat lovitura pentru 2K Games și Take-Two. Noul lor joc de acțiune, EVOLVEtocmai a câștigat 4 premii la E3 Game Critics Awards, printre care și premiul cel mare ‘Best of Show’ și se anunță a fi cel mai așteptat joc al anului.

Evolve este un multiplayer de ultimă generație, unde 4 ‘Vânători’ se luptă împotriva unui singur monstru controlat de un alt jucător, în serii de jocuri 4v1. Jucătorii pot alege între caracterul monstru cu abilități sălbatice și un simț nativ de a distruge oamenii, sau unul dintre cele 4 tipuri de vânători: ”Assault”, ”Medical”, ”Trapper” sau ”Support”, care luptă în echipă pentru a omorî bestia. Jocul are foarte multe nivele și funcții de descoperit. Mai avem însă de așteptat până să le testăm, deoarece Evolve se va lansa  pe 21 Octombrie.

Pe lângă premiul de cel mai bun joc al show-ului, Evolve a mai caștigat premiul de cel mai bun joc pentru console, cel mai bun joc de acțiune și cel mai bun joc Online.

Evolve a fost dezvoltat de Turtle Rock Studios sub formă de shooter multiplayer 4v1, pentru Xbox One, PS4 si PC. Oamenii din conducerea companiei se declară foarte mulțumiți de acest joc, declarându-l jocul anului 2014 pentru Xbox si PS4 și o experiență total nouă față de orice alt joc de până acum.

Evolve a mai concurat la gala Game Critic Awards cu jocuri precum The Witcher 3: Wild Hunt și Batman: Arkham Knight care vor fi lansate în 2015.

Evolve va fi disponibil pentru Xbox One, PS4 si PC.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau