Android L (Beta) pentru Nexus 4

Android L pentru Nexus 4

Am vorbit deja foarte mult despre viitorul sistem de operare de la Google. Android L este deja disponibil în variantă dedicată developer-ilor pentru Nexus 5 și Nexus 7 (2013).

Nexus 4 a fost lansat de mai bine de un an și nu mai primește același suport ca la început. Însă asta nu-i oprește pe developeri să se joace cu codul sursă al Android pentru a-l porta pe alte dispozitive și cel mai ușor de portat este Android L Developer Edition pentru Nexus 4.

Pe acest thread al forumului Xda puteți găsi toate informațiile despre cum să instalați Android L pe Nexus 4. E bine de știut că varianta creată de utilizatorul sykopompos este Beta și pe lângă bug-urile cu care vine Android L Developer Preview, mai sunt și alte  probleme. Este normal însă, știind ca aceasta nu este varianta oficială de Android L pentru Nexus 4.

Pentru a instala Android L pe Nexus 4 trebuie să aveți telefonul rootat cu custom recovery instalat. Dacă acești termeni nu vă sună cunoscuți, atunci este mai bine să nu încercați să instalați varianta aceasta și să așteptați varianta oficială din toamnă.

Android L a fost portat de asemenea și pentru Nexus 7, varianta 2012, însă cu mult mai multe probleme și aplicații care nu funcționează. Dacă totuși vă interesează puteți găsi varianta Beta pe forumul Xda aici.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau