Top 5 aplicații Android pentru muzică

aplicații android pentru descărcat muzică

Câți GB din capacitatea internă de stocare a telefonului sunt ocupați cu muzică? Foarte mulți, probabil. Asta ca să nu mai menționăm și cardul microSD, unde dominația mp3-urilor este și mai categorică. Muzica este o parte importantă nu numai din viața tinerilor, dar din viața oricărui om în ziua de astăzi. Tocmai de aceea cu toții căutăm pe Play Store cele mai bune aplicații Android pentru muzică.

Melodiile nu sunt singurul lucru pe care ele îl oferă, majoritatea dintre aceste aplicații Android pentru muzică având câte un aspect unic care le diferențiază de restul. Fiecare aplicație de succes are un serviciu pe care îl prestează mai bine decât oricare alta. Sunteți curioși deci care sunt cele mai bune 5 aplicații Android pentru  muzică?

Aplicații Android pentru muzică

Zonga

zonga aplicații android pentru muzică

Dintre toate aplicațiile Android românești pentru descărcat și/sau ascultat muzică, Zonga este de departe cea mai bună. Se ridică mult deasupra celorlalte prin marea varietate de piese pe care vi-o pune la dispoziție în orice moment (peste 20 de milioane) și funcționalitatea sa. Zonga ține cont de ce ați ascultat în trecut și vă face noi recomandări. Tot pe baza acestor melodii ascultate în trecut funcționează și radio-ul care rulează neîntrerupt. Puteți publica pe diversele rețele sociale melodiile voastre preferate sau le puteți descărca pentru a le asculta și când sunteți offline.

Descărcați Zonga gratis de pe Play Store

Deezer

deezer logo aplicații android pentru muzică

Deezer impresionează prin numărul mare de canale radio pe care le puteți asculta dar și prin acuratețea sugestiilor pe care le face, la fel ca și Zonga, pe baza preferințelor anterioare.Varianta gratis a Deezer nu vă permite să descărcați muzica preferată pentru a o asculta fără să fiți conectați la internet. Odată ce vă abonați însă, această opțiune devine valabilă alături de calitatea superioară a pieselor (320 kbps), făcând din Deezer una dintre cele mai bune aplicații Android pentru muzică. Deezer este gratis pe Google Play Store.

SoundCloud

soundcloud aplicații android pentru muzică

SoundCloud are atât de multe lucruri bune încât vom începe prin a menționa principalul dezavantaj al aplicației: nu puteți descărca melodiile; deloc. Pentru a descărca melodii trebuie să folosiți varianta de pe web iar melodiile trebuie să aibă activată opțiunea de descărcare. Acum că am trecut peste principalul minus, să vedem și partea bună. Ceea ce clasează SoundCloud printre cele mai bune aplicații Android pentru muzică este că aceasta vă pune la dispoziție un număr incredibil de mare de melodii cu care puțini pot rivaliza. La un moment dar se spunea că 12 mii de ore de muzică se încarcă în fiecare oră pe SoundCloud. Puteți descărca SoundCloud gratuit de pe Play Store.

Google Play Music

google play music aplicații android pentru muzică

În topul oricărei categorii de aplicații, fie că este vorba de mesaje, citit, navigat pe internet, hărți sau altele, se găsește o aplicație a celor de la Google. Categoria cu aplicații Android pentru muzică nu face excepție. Google Play Music vă oferă oportunitatea de a mai elibera spațiu pe telefon sau card prin încărcarea a maxim 20 000 de melodii în Cloud pe care le puteți asculta apoi oricând sunteți conectați la internet. Melodiile preferate le puteți descărca pe orice dispozitiv. Aveți la dispoziție și una din cele mai mari colecții de muzică de pe internet. Toate acestea, descărcând gratis Google Play Music.

Shazam

shazam

Probabil sunteți de acord cu noi când spunem că puțină lume s-ar supăra dacă Shazam ar fi declarată cea mai bună aplicație din istoria aplicațiilor. Cu toții ne amintim acele vremuri în care trebuia să ascultați atenți versurile unei melodii pentru a le căuta ulterior pe net și a afla titlul piesei. Shazam a anunțat sfârșitul acelor vremuri, făcând identificarea melodiilor mai ușoară ca niciodată. După ce ați găsit o melodie, o puteți cumpăra de pe Google Play Music sau de pe Amazon iar Shazam are chiar și o funcție ce îi permite să recunoască melodiile automat.

Descarcă Shazam gratuit de pe Play Store
Este 1 comentariu

Adauga al tau

Scrie un comentariu nou