Cele mai bune telefoane Samsung care pot fi găsite pe piață

smartphone samsung cele mai bune telefoane samsung

Samsung este unul dintre cei mai mari producători de pe piața smartphone-urilor aducând utilizatorilor cele mai bune telefoane și cele mai noi tehnologii și funcții mobile.

Inovația este una dintre caracteristicile principale ale producătorului  sud-coreean Samsung și smartphone-urile pe care acesta le produce subliniază acest aspect prin design, funcționalitate și utilitate. Samsung este unul dintre cei mai mari competitori pe piața de smartphone-uri din lumea întreagă care reprezintă o forță care merită recunoscută și care s-a impus prin linia de smartphone-uri Samsung.

Crearea unei liste a celor mai bune telefoane produse de Samsung nu este o sarcină ușoară deoarece trebuie să luăm în considerare performanțele, design-ul, utilitatea și funcționalitatea fiecărui model. În acest articol vom analiza șase dintre cele mai bune telefoane Samsung.

Cele mai bune telefoane Samsung

Samsung Galaxy Note 4

Ingeniosul Galaxy Note 4 poate fi considerat bijuteria companiei, fiind cel mai bun terminal pe care rulează sistemul de operare Android. Samsung Galaxy Note 4 este un telefon de tip Phablet, o adevărată „bestie” mobilă care încorporează cele mai noi tehnologii și funcții de la Samsung. Galaxy Note 4 prezintă un ecran Super AMOLED de 5,7 inch cu rezoluție Quad HD (1440p), un procesor Exynos 5433 Octa Core care rulează la 1,9 GHz, 3 GB de memorie RAM și 32 de GB de memorie internă care poate fi extinsă cu până la 128 de GB. În materie de cameră, Galaxy Note 4 este cu adevărat superior, camera sa de 16 MP putând înregistra clipuri 4K la 30 FPS, iar bateria are o capacitate de 3220 mAh, suficient pentru ecranul imens. Două dintre cele mai importante funcții ale Note 4 sunt cititorul de amprente și S Pen. Samsung Galaxy Note 4 este disponibil la un pret avantajos.

Galaxy-Note-4-Design-details

Samsung Galaxy S5

Samsung continuă seria Galaxy S cu Galaxy S5, unul dintre cele mai bune telefoane Samsung, care reușeste să mențină nivelul de calitate al predecesorilor săi. Galaxy S5 dispune de un ecran Super AMOLED de 5,1 inch cu rezoluție Full HD, procesor Quad Core Snapdragon 801 2,5 GHz, 2 GB de memorie RAM și 16 sau 32 GB de memorie RAM. Camera prezentă pe Galaxy S5 are un senzor de 16 MP capabil să înregistreze clipuri de rezoluție 4K. Durata de utilizare a terminalului este destul de lungă datorită bateriei de 2800 de mAh, iar dintre funcții cele mai importante sunt rezistența la apă și cititorul de amprente. Samsung Galaxy S5 poate fi achizitionat la un pret foarte bun.

android-502-spotted-for-samsung-galaxy-s5

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 a fost la vreme lui probabil cel mai bun telefon de pe piață. Chiar și acum, phablet-ul este capabil să satisfacă cerințele oricărui tip de consumator, datorită specificațiilor foarte bun. Terminalul este dotat cu un ecran Full HD de 5,7 inci care ascunde dedesubt un procesor Qualcomm Snapdragon 800 de 2,3 GHz alături de 3GB RAM și o capacitate de stocare interna de 32GB cărora li se pot adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Samsung Galaxy Note 3 este dotat cu o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră foto secundară de 2 megapixeli, iar bateria de 3.200 mAh are o autonomie suficient de mare chiar și pentru un telefon de asemenea dimensiuni. Va puteti cumpara propriul Samsung Galaxy Note 3 la un pret avantajos.

note 3

 

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4, predecesorul pentru Galaxy S5, demonstrează că Samsung investește în design, telefonul având un design care promovează greutatea foarte mică și liniile fine. Galaxy S4 încorporează un ecran Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor Octa Core Exynos 5 de 1,6 GHz, 2 GB de memorie RAM și variante de 16, 32 sau 64 GB de memorie internă. Camera de 13 MP livrează fotografii impecabile de rezoluție înaltă, iar bateria este suficient de puternică cu o capacitate de 2600. Samsung Galaxy S4 poate fi gasit in magazine la un pret bun.

maxresdefault

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha este telefonul care își folosește design-ul ca și avantaj pentru a promova simplitatea, utilitatea și performanța. Galaxy Alpha dispune de un ecran Super AMOLED de 4,7 inch cu rezoluție HD. Performanțele acestui terminal sunt destul de bune datorită procesorului Exynos 5 Octa Core care rulează la o frecvență de 1,8 GHz, 2 GB de memorie RAM și 32 GB de memorie internă. Camera prezentă pe Galaxy Alpha este de 12 MP, capabilă să înregistreze clipuri video de rezoluție  4K. Samsung Galaxy Alpha este disponibil pe piata si nu necesita un efort financiar foarte mare.

Samsung-Galaxy-Alpha-Design

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge este un telefon care inspiră unicitate și utilitate, perfect pentru cei care au nevoie de multi-tasking sau care au nevoie ca nimic să nu intervină între utilizator și cele mai noi notificări. Galaxy Note Edge este un smartphone al cărui element caracteristic este ecranul curbat pe marginea dreaptă a terminalului. Galaxy Note Edge dispune de un ecran Super AMOLED de 5,6 inch cu rezoluție de 1600 x 2560, un procesor Quad Core Snapdragon 805 de 2,7 GHz, 3 GB de memorie RAM și 32 sau 64 GB de memorie internă. Camera de pe Galaxy Note Edge are un senzor de 16 MP. Samsung Galaxy Note Edge poate fi gasit pe piata la un pret avantajos.

21-e1409752481702
Nu sunt comentarii

Adauga al tau