Microsoft a anunțat noul sistem de operare Windows 10

windows 10 5

Numele vi s-ar putea părea ciudat la început iar unii dintre voi poate ați dat o căutare rapidă pe internet să vedeți dacă nu cumva v-a scăpat ceva. Ce s-a întâmplat cu Microsoft 9? Simplu, nu a existat niciodată vreun Microsoft 9 și, cel mai probabil, nici nu va exista vreodată. Microsoft consideră că îmbunătățirile aduse de noul sistem de operare sunt atât de importante încât au decis să sară peste cifra 9 și să treacă direct la Windows 10. Pentru Windows 10, Microsoft a decis să renunțe la interfața pe care am văzut-o cu toții la Windows 8 și a optat în schimb pentru o combinație între pătrățelele specifice Windows Phone și anumite elemente specifice versiunilor mai vechi ale sistemului de operare.

windows 10 1

Microsoft încearcă de ceva vreme să creeze o versiune unificată a sistemelor sale de operare iar acest lucru a fost evident pentru prima oară odată cu lansarea Windows 8. Schimbările au fost atât de mari încât multor utilizatori vechi de Windows le-a fost extrem de greu să se adapteze la noul mediu. Acest fapt a dus în mod natural la multe plângeri din partea utilizatorilor iar un număr mare de fani au criticat alegerile făcute de Microsoft și și-au exprimat îngrijorarea în legătură cu direcția în care se îndrepta compania. Cu Windows 10 este clar că Microsoft nu renunță complet la ideea de a unifica platformele însă arată că a învățat din greșelile trecutului.

windows 10 6

 

Conform celor de a Microsoft, noul sistem de operare va avea capacitatea de a detecta dispozitivul de pe care îl rulați. În acest fel va fi capabil să adapteze felul în care arată și în care se utilizează pentru ca fiecare să aibă parte de experiența optimă. Acesta este unul dintre numeroasele adiții importante pe care cei de la Microsoft consideră că Windows 10 le aduce față de Windows 8. Dacă vreți să aflați și mai multe despre viitorul Windows 10 puteți citi comunicatul de presă al Microsoft.

windows 10 3

Acestea au fost doar câteva detalii în legătură cu Windows 10. Microsoft a anunțat că mai multe detalii vor fi făcute publice la începutul lui 2015 iar până atunci un număr mic de entuziaști vor avea ocazia chiar să testeze Windows 10. Credeți că acesta va avea mai mult succes decât Windows 8?

windows 10 4
Nu sunt comentarii

Adauga al tau