Top smartphone-uri cu autonomie foarte mare a bateriei

top smartphone-uri cu autonomie foarte mare a bateriei

Smartphone-urile devin încet, încet niște bestii din ce în ce mai mari. E greu să găsești adevărate smartphone-uri cu autonomie foarte mare a bateriei. Publicul cere telefoane din ce în ce mai mari, cu ecrane din ce în ce mai clare și performanțe din ce în ce mai bune. În condițiile astea, producătorii trebuie să țină pasul cu cerințele lor încercând de asemenea să prelungească și rezistența bateriilor. Majoritatea nu reușesc acest lucru foarte des însă sunt câteva modele care ies în evidență când sunt comparate cu altele. Printre smartphone-uri cu autonomie foarte mare a bateriei găsim modele precum Samsung Galaxy S5, Nokia Lumia 1520 sau LG G Flex. Ca producător, LG iese în evidență cu numeroasele modele cu baterii extrem de rezistente.

Locul 5: LG G Flex

lg g flex

LG G Flex este inovație pură într-un ambalaj estetic. După cum probabil v-ați imaginat deja, la LG G Flex nu doar ecranul este curbat. Bateria este și ea curbată și, deși LG a avut de a face cu tehnologie atât de nouă, s-a reușit montarea uneia de 3500 mah. Telefonul a fost testat de cei de la GSMArena și s-a descurcat foarte bine la capitolele timp de vorbire și video playback. Cei de la CNET au obținut 17 ore și 49 de minute timp în care a fost rulat material video în continuu.

Locul 4: Nokia Lumia 1520

nokia lumia 1520

Nokia Lumia 1520 a fost primul „phablet” al finlandezilor de la Nokia și o adiție foarte bună la linia lor de produse. Telefonul are un Snapdragon 800, ecran 1080p și o baterie de 3400 mAh foarte puternică. Testat de GSMArena, telefonul s-a descurcat excelent la timpul de vorbire și browsing-ul pe internet. Cu utilizare multă pe timpul unei zile telefonul tot poate scoate 11 ore și jumătate.

Locul 3: LG G2

smartphone-uri cu autonomie foarte mare lg g2

LG G2 poate fi considerat primul smartphone de dimensiuni relativ mari care a avut o baterie cu adevărat bună. La momentul la care a fost lansat LG G2 pur și simplu a ras competiția. Este creatorul categoriei de smartphone-uri cu autonomie foarte mare a bateriei. Niciun telefon nu se putea compara cu monstrul de baterie al lui G2. La 3000 mAh aceasta a înregistrat 6 ore și 48 de minute într-un test al Phonearena, similar cu o zi de folosire neîntreruptă. Cu utilizare medie poate rezista 2 zile iar cu utilizare scăzută chiar 3.

Locul 2: LG G Pro 2

lg g pro 2

LG G Pro 2 a fost încercare celor de la LG de a concura cu telefoanele de dimensiuni foarte mari produse de Samsung sau Sony. Cu o baterie de 3200 mah, telefonul a înregistrat scoruri excelente la capitalul timp de vorbire și scoruri medii la web browsing și rulare de video. Cu utilizare medie, telefonul poate rezista chiar și două zile și jumătate fără a fi nevoie de reîncărcare.

Locul 1: Samsung Galaxy S5

safety assistance galaxy s5

Samsung Galaxy S5 este rege în materie smartphone-uri cu autonomie foarte mare a bateriei. Pe lângă faptul că vine cu Android KitKat, construit să optimizeze consumul de baterie, telefonul are și un procesor Snapdragon 801 extrem de eficient. Ca și cum acestea nu ar fi fost de ajuns, Samsung Galaxy S5 beneficiază de două moduri de economisire a baterie: Power Saving și Ultra Power Saving, mod în care poate rezista chiar și 10 zile în stand-by. Testat de CNET, telefonul a rulat materiale video pentru mai mult de 15 ore (mai exact 15 ore și 18 minute) până când s-a închis.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau