ZTE Nubia Z7 Lansat Oficial Alături de Variante Mini si Max

ZTE Nubia z7 cover

ZTE tocmai a lansat astăzi noul vârf de lance din gama lor de telefoane, cel ce îl va înlocui pe Z5 și va duce mai departe moștenirea acestuia. ZTE Nubia Z7 și-a făcut astăzi intrarea pe scena mondială a smartphone-urilor în uralele publicului chinez. Acesta vine cu niște componente care îl fac un adevărat competitor pentru telefoanele marilor producători precum Samsung, HTC sau LG. ZTE Nubia Z7 are aproape aceleași componente ca LG G3 astfel că pe viitor se anunță o competiție interesantă între acestea două; cel puțin pe piețele asiatice deoarece nu știm încă dacă Nubia Z7 va fi disponibil în țările din Europa și America de Nord.

ZTE Nubia Z7 vs. LG G3

Uitându-va peste hardware-ul lui ZTE Nubia Z7, este imposibil să nu observați asemănările cu LG G3. Ambele au ecrane QHD de 5.5 inci care suportă o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, ambele au procesoare Quad-Core Snapdragon 801, câte 3 GB de memorie internă, cameră foto principală de 13 MP, 32 GB spațiu pentru stocarea datelor dumneavoastră și conectivitate 4G alături de un sistem de operare Android KitKat. Diferă însă camera frontală, modelul ZTE având una superioară de 5 MP. Un atu al ZTE Nubia X7 față de G3 este capacitatea dual-SIM pe care telefonul producătorului sud-coreean nu o are.  Nubia Z7 beneficiază de asemenea de Display RAM, element introdus de cei de la LG odată cu lansarea lui G2. Display RAM permite afișarea de imagini statice fără a porni chipset-ul, ajutând astfel la economisirea de energie.

ZTE Nubia Z7 Max are mai mult sau mai puțin aceleași componente ca și varianta standard. Diferă însă ecranul ,care în loc de QHD este acum Full HD (1920 x 1080 pixeli), și memoria internă care la varianta Max este de „doar” 2 GB. Nu sunt mari schimbări în ceea ce privește componentele nici când vine vorba de ZTE Nubia Z7 mini, acesta fiind un Z7 Max cu un ecran mai mic ,de 5 inci, și 16 GB capacitate de stocare. Camera, procesorul și sistemul de operare rămân neschimbate. Compania chinezească va anunța în curând și data la care noile telefoane vor apărea pe piață și preturile acestora. Ce părere aveți deci despre noul ZTE Nubia Z7?
Nu sunt comentarii

Adauga al tau