Noul smartwatch LG va debuta la IFA 2014

smartwatch lg g watch r 7

Și va fi rotund. Da, noul smartwatch LG va avea un design foarte diferit față de actualul G Watch. Dar să lăsăm la o parte pentru un moment aspectul și să ne concentrăm asupra simplului fapt că LG lansează încă un smartwatch; atât de curând. Nu au trecut decât câteva luni de când mult așteptatul LG G Watch și-a făcut apariția și deja vedem un succesor. A trecut chiar și mai puțin timp de când a apărut în ghișeele magazinelor așa că foarte puțini oameni au avut ocazia să își cumpere unul până acum. Ce poate însemna acest nou smartwatch LG eliberat atât de rapid?

Au apărut extrem de mult interpretări pe internet. Foarte mulți au indicat că această lansare timpurie ar veni ca un răspuns la vânzările foarte slabe pe care le-a înregistrat LG G Watch dar acest lucru este foarte puțin probabil. În situațiile în care un produs înregistrează vânzări slabe se încearcă numeroase soluții, precum upgrade-uri de software, campanii de marketing sau chiar și reduceri de preț. Am asistat chiar și la rechemări ale produselor, Apple fiind un exemplu grăitor în acest sens după ce a inițiat o astfel de campanie de rechemare ale iPhone-urile 5 produse într-o anumită perioadă.

Vezi aici oferte de pret pentru smartwatch-uri si accesorii.

smartwatch lg g watch r 4

Nu, aici avem de a face cu două produse care au fost dezvoltate cam în aceeași perioadă: LG G Watch și acest nou smartwatch nou ( LG G Watch R dacă e să ne luăm după anumite surse). Cel mai probabil LG a vrut să testeze piața cu primul produs devenind astfel și una dintre primele companii care au încorporat Android Wear într-un dispozitiv. Acest nou smartwatch LG însă s-ar putea dovedi a fi însă vârful de lance al companie sud-coreene iar IFA 2014 ar urma să fie expoziția în cadrul căreia îl vom vedea pentru prima dată. Ce este și mai interesant este că noul smartwatch LG (sau, dacă vreți, LG G Watch R) va fi lansat exact în aceeași perioadă ca dispozitivul celor de la Motorola, Moto 360, probabil cel mai anticipat smartwatch până la acest moment.

LG G Watch R beneficiază mai nou chiar și de un scurt filmuleț pe Youtube în care putem vedea câteva dintre viitoarele elemente ce îl vor defini. Pe lângă forma rotundă despre care am mai vorbit, observăm și numeroase fețe care mai de care mai interesante (și mai estetice decât orice puteți găsi pe actualul G Watch) și, poate cel mai interesant, un buton pe lateral. LG nu va fi singura companie care va lansa un smartwatch la IFA Berlin, ASUS având planuri similare. Moto 360 rămâne totuși cel mai așteptat smartwatch dar LG pare hotărâtă să le strice petrecerea japonezilor în septembrie. Rămâne de văzut dacă vor reuși. Credeți că LG G Watch R se va bucura de un succes mai mare decât predecesorul său?
Nu sunt comentarii

Adauga al tau