Sony Xperia C3 va fi cel mai bun Telefon Pentru Selfie-uri

sony xperia c3 cover

Cel puțin asta spun cei de la Sony care au observat cum din ce în ce mai multă lume a început să adopte moda selfie-urilor. „Selfie”-urile, sau autoportretele, depinde cum vreți să le numiți, au ajuns atât de populare în ziua de azi, încât gradul lor de folosire a crescut cu 17.000% față de anul 2012. Au apărut selfie-uri cu diferite personalități, de la cele mai mari staruri ale Hollywoodului până la președintele Statelor Unite. Sony Xperia C3 este construit pentru a valorifica potențialul acestui trend și vine cu o cameră frontală cu ale cărei capacitați puține telefoane pot concura. Însă Sony Xperia C3 nu are foarte multe de oferit în afara acesteia, telefonul poziționându-se în categoria celor de calitate medie.

Componentele Sony Xperia C3

sony xperia c3

Din punct de vedere al hardware-ului, avem de-a face cu un ecran de 5.5 inci cu o rezoluție 720p relativ mică pentru asemenea dimensiuni. Procesorul Sony Xperia C3, un Qualcomm Snapdragon de 1.2 GHz, este completat de 1 GB de memorie internă și 8 GB spațiu intern pentru stocare datelor. Acesta poate fi mărit până la 64 GB datorită slotului pentru carduri microSD. Sony Xperia C3 vine însă cu o baterie foarte mare de 2500 mAh așa că nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu durata de viață a acesteia.

Camera frontală a telefonului este însă elementul central. Aceasta are 5 MP, la fel ca cea de pe HTC One M8. Are un impresionant câmp vizual de 80 de grade completat de un flash LED. Camera de pe Sony Xperia C3 poate fotografia de asemenea in modul Superior Auto care ajustează automat anumite imperfecțiuni ale imaginii. Acest mod este încorporat și în camera foto principală de 8 MP de pe spatele telefonului. Sony a inclus în telefon numeroase aplicații orientate către selfie-uri, cum ar fi Timeshift-burst care poate face 31 de poze în 2 secunde și care vă permite să o selectați pe cea mai potrivită. Sony Xperia C3 va fi comercializat din August în China, aceasta fiind prima piață în care își va face apariția. Nu se știe însă dacă va fi lansat și în alte țări pe viitor. Cei de la Sony au fost de asemenea  rezervați în legătură cu prețul telefonului.

sony xperia c3 selfie

 
Nu sunt comentarii

Adauga al tau