Google Lansează Aplicația Android Wear pe Play Store

cover

Google nu pierde timp și deja a început să își actualizeze aplicațiile pentru a fi compatibile cu Android Wear. Nu numai aceasta dar putem pe Play Store este acum disponibilă și aplicația Android Wear. Sistemul de operare pentru dispozitive de purtat a fost lansat de compania americană la evenimentul Google I/O ce a avut loc luna trecută în San Francisco. În cadrul aceluiași eveniment, Google a anunțat și noua versiune a sistemului de operare Android, denumită Android L, Android Auto, interfața pentru mașini care va rivaliza cu CarPlay-ul celor de la Apple și au fost lansate de asemenea primele doua smartwatch-uri care vor rula Android Wear: LG G Watch și Samsung Gear Live. Motorola Moto 360 ar urma să fie lansat și el spre finalul verii iar sondajele deja arată că este unul dintre cele mai așteptate dispozitive electronice.

Ce oferă Aplicația Android Wear?

Pentru ca posesorii de G Watch și Gear Live să aibă o experiență cât mai plăcută, aplicația Android Wear le permite acestora sa acceseze niște setări de bază pentru dispozitivele lor și să-și configureze comenzile vocale. Funcționalitatea pe care o oferă nu este ceva special, utilizatorul de rând putând acum să-și seteze notificările, ora, agenda și alarma. Sistemul este încă la început și de aceea aplicația Android Wear oferă atât de puțin deocamdată. Însă cu cât aceasta se extinde și apar mai multe smartwatch-uri care rulează Android Wear, cu atât vom vedea mai multe elemente adăugate aplicației.

Conform celor de la Android Police, din ce în ce mai multe aplicații pe Play Store sunt actualizate pentru a fi compatibile cu Android Wear. Delta, Duolingo, IFTT, The Guardian, Pinterest, Google Maps, Hangouts, Evernote, Banjo sau Runtastic sunt doar câteva dintre acestea. Există și o pagină dedicată aplicațiilor acestea care a apărut acum pe Google Play Store. În cazul în care ați făcut precomandă la LG G Watch și Samsung Gear Live atunci puteți downloada aplicația Android Wear de aici.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau