Apple a început să trimită invitații pentru evenimentul din 9 Septembrie

apple wish we could say more

”Wish we could say more” stă scris sub data 9.9.2014. Da, și noi ne-am dori ca Apple să ne poată spune mai multe dar înțelegem că este nevoie de un pic mister altfel un eveniment ca acesta nu ar mai avea niciun rol. Totuși, la cât de multe scenarii s-au discutat până acum, este foarte puțin probabil ca Apple să ne poate surprinde cu adevărat pe 9 Septembrie. Este aproape sigur că noul iPhone 6 va avea un ecran de 4.7 inci, este foarte probabil să vedem și o a doua variantă de 5.5 inci anunțată în cadrul aceluiași eveniment sau ulterior și sunt șanse să vedem în premieră primul smartwatch de la Apple lansat odată cu iPhone 6.

iphone 6 apple 1

Comparație între iPhone 5 și o replică de iPhone 6, cu accentul pe REPLICĂ.

De fapt singurul lucru cu care Apple ar putea cu adevărat să surprindă pe toată lumea ar fi să nu lanseze noul iPhone 6 în cadrul acestui eveniment. Totuși nu se putea ca această știre să nu vină însoțită de noi zvonuri iar acestea nu s-au lăsat așteptate. Astfel că avem un nou scenariu pe care îl putem adăuga la deja extrem de lunga listă de scenarii posibile pe care am alcătuit-o. Conform acestuia, 9 Septembrie ar urma să ne aducă, într-adevăr, două noi iPhone-uri însă nu ar fi exact iPhone-urile la care v-ați aștepta. Mai exact, unul dintre ele nu ar fi. În loc de phablet-ul de 5.5 inci, Apple ar urma să scoată pe piață un iPhone 5S de 8 GB. Și atât. Niciun smartwatch încă. iPhone-ul mare ar trebui să fie lansat până la finele anului dar smartwatch-ul probabil va prinde 2015.

iphone 6 apple 2

Aceeași replică de Apple iPhone 6.

Vă amintim totuși că acesta nu este mai mult decât un zvon așa că tratați-l ca atare. Nu același lucru putem spune despre faptul că iPhone 6 este cel mai așteptat telefon din istoria Apple. Lumea este extrem de entuziasmată acum, înainte de lansare; atât de entuziasmată încât Apple a cerut aparent partenerilor în producție să facă cu aproximativ 30-40% mai multe telefoane decât anul trecut când a fost lansat iPhone 5S. Țineți minte însă că don 2011 încoace fiecare iPhone a fost anunțat în toamnă iar acesta pare să fie marele eveniment al toamnei. Numărăm orele până pe 9 septembrie. Voi ce credeți că va lansa Apple în afară de noul iPhone 6?
Nu sunt comentarii

Adauga al tau