Cele mai Rezistente Smartphone-uri

cele mai rezistente smartphone-uri casio cover

Un smartphone ar trebui să fie pregătit să încaseze extrem de multe lovituri până sa cedeze. Din păcate însă, cu cât au devenit mai performante, cu atât au devenit mai vulnerabile la șocuri și alte elemente. Temperaturi scăzute, praf, apă, toate acestea vă pot afecta grav smartphone-ul. Ne-am gândit deci să ne uităm un pic și la alte tipuri de smartphone-uri și anume la acea categorie care conține exact acele smartphone-uri făcute special să reziste la condiții vitrege. Vă vom prezenta câteva dintre cele mai rezistente smartphone-uri pe care le puteți găsi la ora aceasta.

De la unele făcute să reziste la praf, apă și căzături, la unele care sunt create special pentru a îndeplini standardele impuse de armată, aceste telefoane nu sunt făcute pentru a va impresiona cu aspectul. Dar datorită construcției lor vor avea pot suporta aproape orice lovitură.

Cele mai Rezistente Smartphone-uri

1. Caterpillar CAT B15

cat b15 phone

La ce vă gândiți când auziți de Caterpillar? Probabil la cel mai mare fabricant de echipamente pentru minerit și construcții și un producător de încălțăminte extrem de rezistentă. Însă Caterpillar mai produce și alte lucruri iar rezistența este ca de obicei elementul cheie. Cu un pret de 250 de dolari, CAT B15 este unul din cele mai rezistente smartphone-uri produse de companiea americană, capabil să reziste la căzături de la aproape 2 metri înălțime. Praful și apa nu se vor dovedi nici ele a fi o problema prea mare pentru CAT B15 iar telefonul poate fi folosit fără probleme chiar și sub apa.

2. Kyocera Torque

kyocera

Kyocera Torque nu este doar un telefon extrem de rezistent. Are mult mai mult de oferit decât rezistență la temperaturi extrem de ridicate sau scăzute, praf, căzături, șocuri, apă și vibrații. Telefonul are un procesor dual-core de 1.2 GHz, o camera foto de 5 MP și un ecran de 4 inci. Însă de departe cel mai interesant lucru la Kyocera Torque este faptul că nu are difuzor. Sunetele sunt transmise direct către timpan atât prin unde sonore cât și prin vibrații astfel că indiferent cum țineți telefonul față de ureche veți putea auzi perfect ce spune persoana cu care vorbiți.

3. TAG Heuer Racer SUB NANO

tag heuer racer sub nano

Conform celor de la TAG Heuer, TAG Heuer Racer SUB NANO este primul telefon mobil de lux cu tehnologia Waterblock. Waterblock este o tehnologie inovativă care protejează componentele vitale ale telefonului de apă și de curând a început să fie adoptată și de către anumite instituții militare. Telefonul poate rezista până la un metru sub apă pentru o anumită perioadă, fiind cel mai rezistent model produs până acum de compania elvețiană.

4. JCB ToughPhone Pro-Smart

jcb pro-smart

JCB ToughPhone Pro-Smart este cel mai deștept dintre telefoanele extrem de rezistente produse de cei de la JCB. Este rezistent la praf, apă, șocuri, etc. Poate cădea de la înălțimi de 2 metri fără a păți absolut nimic datorită carcasei gândite special pentru situații grave. Din păcate, numele de Pro-Smart nu este chiar meritat, telefonul având doar un procesor de 800 MHz și 256 MB RAM. Sistemul de operare este Android Gingerbread așa că nu veți vedea KitKat prea curând lansat pentru el.

5.Casio G’zOne Commando 4G LTE

casio gzone commando cele mai rezistente smartphone-uri

Casio G’zOne a fost declarat unul dintre cele mai prost denumite produse astfel că cei de la Casio au făcut o varianta ultra-rezistentă denumită Casio G’zOne Commando 4G LTE. Este interesant cât de multe poate schimba simpla adăugare a cuvântului „Commando”. Și nu a fost adăugat degeaba. Casio G’zOne 4G LTE îndeplinește standarde militare, fiind rezistent aproape la orice fel de amenințare la care v-ați putea gândi. Pe lângă asta, are conectivitate 4G pentru viteze foarte bune pe internet iar ecranul poate fi folosit în timp ce purtați mănuși. Este cu siguranță unul dintre cele mai rezistente smartphone-uri. Defapt nu există telefon mai bun ca acesta pentru misiuni ultra-secrete în spatele liniilor inamice.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau