Samsung Galaxy Ace 4 Lansat Oficial în Variante 3G și LTE

samsung galaxy ace 4 cover

Samsung Galaxy Ace 4 a fost lansat în sfârșit de către cei de la Samsung. Și nu a fost lansat singur, alături de el făcându-și oficial apariția pe scena mondială alte trei smartphone-uri. Acestea sunt noile iterații din seriile Galaxy Core, Galaxy Young și Galaxy Star și toate se încadrează în categoria telefoanelor mai slabe. Samsung Galaxy Ace 4 nu face nici el excepție așa că dacă vă așteptați la niște îmbunatățiri majore din punct de vedere al hardware-ului veți fi dezamăgiți. Acesta vine cu aproape exact aceleași componente ca și predecesorul său, singura diferență fiind versiunea de Android, Samsung Galaxy Core 4 având 4.4 KitKat.

Specificații Samsung Galaxy Ace 4

Samsung nu va lansa una ci două versiuni separate ale aceluiași telefon. Una va avea doar 3G pe când cealaltă va avea și LTE (4G). Varianta LTE va avea totuși niște componente un pic mai bune: un procesor de 1.2 GHZ,  1GB de RAM și o baterie de 1800 mAh. Samsung Galaxy Ace 4 3G va dispune de un procesor mai slab de 1 GHz, 512 MB RAM și o baterie inferioară de 1500 mAh. Telefoanele vor avea 4 GB spațiu intern de depozitare a datelor care va putea fi extins pana la 64 GB datorită slotului pentru card microSD, prezent și el de asemenea pe cele două modele.

Dimensiunile sunt aproape la fel, cu un mic avantaj pentru modelul Samsung Galaxy Ace 4 LTE, care va fi mai mare și, automat, mai greu. Ambele modele vor avea ecrane cu rezoluție de 800 x 480 de pixeli și camere de 5 MP cu flash LED. Foarte interesant este sistemul de operare KitKat dar mai ales interfața grafică TouchWiz Essence UX. Este mai mult sau mai putin cea pe care o veți găsi rulând pe cele mai importante telefoane de la Samsung mai putin elementele complexe (Modul Multi-Window de exemplu). Eliminând aceste elemente, Samsung a putut să doteze telefoanele care au mai puțin de 1GB de memorie cu Android KitKat. Telefoanele vor fi disponibile de luna viitoare  pe negru și alb însă prețul rămâne necunoscut.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau