IFA 2014: Cele mai anticipate dispozitive

ifa 2014 cover

IFA 2014 este extrem de aproape iar marile companii își adună forțele și se pregătesc să ne impresioneze cu cele mai noi produse ale lor. Telefoane, phablet-uri, tablete, smartwatch-uri și tot felul de dispozitive vor fi prezentate în cadrul uriașului eveniment iar pentru câteva zile toată suflarea ”tech” a planetei va fi cu ochii pe Berlin. Cel mai probabil, până pe 9 septembrie, atunci când evenimentul organizat de cei de la Apple în Cupertino, California este programat să înceapă.

IFA a fost întotdeauna o ocazie perfectă pentru companii uriașe precum Samsung, Sony sau Nokia să lanseze dispozitive noi care vor ajunge în vitrinele magazinelor în timpul sărbătorilor. Ediția IFA 2014 se anunță a fi chiar și mai interesantă. Sub amenințarea celor de la Apple (și a presupusei lansări a noului iPhone), companiile se grăbesc să facă anunțurile cât mai repede. Multe dintre informațiile de mai jos nu sunt confirmate așa că ar trebui tratate ca atare. Să vedem deci ce ne așteaptă la IFA 2014.

Vezi aici oferte de pret pentru smartwatch-uri si accesorii.

Cele mai așteptate dispozitive de la IFA 2014

 Samsung Galaxy Note 4

samsung galaxy note 4 cover

Samsung este așteptat să prezinte foarte multe electronice noi însă niciuna dintre ele nu este la fel de anticipată precum Samsung Galaxy Note 4. Noul membru al familiei Note va fi anunțat mâine în cadrul a 3 evenimente ce vor avea loc simultan în 3 mari capitale de pe glob: Beijing, New York și Berlin. Note 4 va avea probabil un display QHD și 4 GB de memorie. Citiți mai multe despre viitorul telefon al celor de la Samsung în articolul dedicat lui Galaxy Note 4.

Sony Xperia Z3 și Z3 Compact

sony xperia z3 3

Noul vârf de lance de la Sony își va face apariția pentru prima oară la Berlin. Astfel că nu mai puțin de două smartphone-uri vor fi lansate de Sony în cadrul IFA. Unul dintre ele va fi Sony Xperia Z3, succesorul lui Xperia Z2, un telefon excepțional din orice punct de vedere, iar celălalt va fi varianta mai mică a acestui, Sony Xperia Z3 Compact ce va avea specificații comparabile însă dimensiuni mai mici.

Moto 360

moto 360

Toată lumea vorbește despre Moto 360 și cum acesta va revoluționa piața acestor gadget-uri. Momentul mult așteptat aproape a sosit iar Moto 360 are foarte mari șanse să fie lansat în cadrul IFA 2014. Va reuși Motorola să satisfacă pe toată lumea cu noul smartwatch? Se va dovedi oare Moto 360 a fi catalizatorul de care are nevoie piața smartwatch-urilor?

Asus ”ZenWatch”

asus zenwatch ifa 2014

Nu se știu încă foarte multe lucruri despre viitorul smartwatch al celor de la Asus doar că acesta va avea un design extrem de elegant (nu va fi rotund, în ciuda noului trend) și va costa relativ puțin. Conform zvonurilor apărute mai demult, Asus ”ZenWatch” va costa între $99 și $149 și va rula Android Wear. Vom afla mai mult în cadrul conferinței de presă Asus de mâine.

LG G Watch R

lg g watch r ifa 2014

 

Am vorbit deja despre el, toată lumea știe cum arată însă nimeni nu l-a văzut în viața reală până acum. LG se prea poate să fi reușit să strice petrecerea pe care cei de la Motorola o pregătesc de luni de zile prin lansarea propriului smartwatch rotund în aceeași perioadă. Șansele sunt ca la IFA 2014 să aveți ocazia pentru prima oară să puneți mâna pe un G Watch R.

Nokia Lumia 730 și Lumia 830

Microsoft va fi prezent la IFA 2014 și nu va veni cu mâna goală. În condițiile în care a lansat deja în ultima perioadă patru noi telefoane, Microsoft se pare că ne pregătește cel puțin încă două pentru evenimentul din Berlin. Unul dintre ele este Nokia 730. Cu un display de 720p de 4.7 inci, un Snapdragon 400 și 1 GB de RAM nu știm exact de ce numele de cod al lui Lumia 730 este ”superman”. Nokia Lumia 830 va avea specificații mai bune, aparent, beneficiind de un Snapdragon 800 și o cameră foto mai bună.

Acestea sunt deocamdată cele mai anticipate dispozitive de la IFA 2014. Primele conferințe de presă sunt programate să înceapă mâine și, odată cu ele, sunt așteptate primele mari anunțuri. Care este dispozitivul pe care îl așteptați cel mai mult de la IFA 2014?

 
Nu sunt comentarii

Adauga al tau