Noile poze cu viitorul Sony Xperia Z3

sony xperia z3 poze cover

Unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului 2014, Sony Xperia Z3 și-a făcut de curând apariția în niște poze pe internet. Pozele au apărut pe Xperia Blog de curând, aceștia preluându-le de pe site-ul chinezesc Weibo, și scot în evidență mai multe aspecte interesante despre viitorul vârf de lance al companiei japoneze. Un lucru foarte util în apreciere dimensiunilor viitorului Sony Xperia Z3 este faptul că acesta apare în poze alături de un Samsung Galaxy Note 3, fiind la fel de lung ca phablet-ul produs de Samsung.

Importanța lui Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 ar putea fi șansa cea mare a celor de la Sony să intre cu adevărat pe piața smartphone-urilor cu un telefon performant ce ar putea pune presiune pe Apple și Samsung. Au mai încercat să facă acest lucru în trecut, însă Xperia Z2 nu s-a bucurat de foarte multă susținere din partea companiilor de telecomunicații, urmând să fie introdus în Statele Unite abia în luna August.

Cu noul model, Sony se pare că implementează un nou tip de design. În pozele apărute recent pe internet, colțurile și marginile lui Sony Xperia Z3 par a fi un pic mai rotunjite decât cele de pe Xperia Z2, aceasta păstrând totuși aspectul premium de care se bucura și predecesorul lui. Din poza în care Sony Xperia Z3 apare alături de un Note 3 ne putem da seama că ecranul va fi unul de aproximativ 5 inci, confirmând astfel zvonurile care circulau de ceva timp încoace.

În poze se poate observa de asemenea o cameră de 20 MP alături de un semn NFC deci sunt mari șanse ca Sony Xperia Z3 să aibă și acest tip de conectivitate. Per total nu sunt schimbări vizibile față de Sony Xperia Z2 însă în următoarele săptămâni sunt șanse mari să apară vesti noi. Zvonurile în legătură cu data de lansare indicau luna August însă știm cu toții că urmează festivalul IFA din septembrie, festival ce va fi desfășurat în Berlin. În trecut s-au mai făcut anunțuri despre Xperia în cadrul lui și sunt șanse mari să vedem unele și anul acesta.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau