Probabilitatea unui Nokia Lumia cu Android creste

Nokia lumia cu Android

Ultimul zvon venit din partea cunoscutului cont de Twitter @Evleaks anunță un telefon Nokia Lumia cu Android.

După cum știți Nokia a fost cumpărată de Microsoft pentru 7.2 miliarde de dolari. Microsoft este deținătorul Windows Phone, un sistem de operare care nu-și găsește locul lângă iOS si Android. Gigantul american a colaborat foarte bine cu Nokia de-a lungul anilor, producătorul finlandez fiind cam singurul care mai folosea Windows Phone pentru telefoanele sale. Probabil că acest lucru a dus și la decăderea popularității telefoanelor Nokia în favoarea celor cu Android.

Acestea fiind spuse, un telefon Nokia cu Android nu prea are sens, ținând cont că Microsoft a cumpărat Nokia pentru a-și ține pe piață propriul sistem de operare, Windows Phone.

Singurul motiv pentru care Nokia ar vrea să producă un telefon cu Android ar fi pentru a-și menține brandul de producător de smartphone-uri în viață și pentru a crește vânzările. Popularitatea Android în lume este zdrobitoare iar diferența dintre abilitățile Android și abilitățile Windows Phone este foarte mare.

Acesta este doar un zvon deocamdată, dar cei de la @Evleaks au demonstrat a fi foarte bine informați în astfel de cazuri. Cu toate astea vom reveni cu alte informații despre un posibil telefon Nokia Lumia cu Android pe măsură ce apar.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau