SwiftKey are cu 54% mai Mulți Utilizatori de Când a Devenit Gratis

swiftkey cele mai bune tastaturi pentru Android

Dintre toate tastaturile care sunt disponibile acum pe Play Store, SwiftKey este probabil cea mai cunoscută și cea mai apreciată de utilizatori. Mai mult decât atât, SwiftKey se număra printre puținele aplicații pentru care trebuia să plătești și care au avut succes, dovadă a profesionalismului oamenilor care se ocupă de design-ul și marketing-ul ei. Cu exact o lună de zile în urmă, pe 11 iunie, SwiftKey devenea gratis, renunțând astfel la cei 4 dolari care vi se cereau dacă voiați versiunea întreagă. Părea o decizie ciudată la vremea aceea, având în vedere că SwiftKey era o aplicație extrem de populară, ocupând locul 1 pe Play Store mai mult timp decât orice aplicație care costă bani.

swiftkey 1

De ce a devenit SwiftKey gratis?

Pe parcurs însă au început să iasă la iveală adevăratele motive pentru această mișcare îndrăzneață. În aceeași perioada în care SwiftKey a renunțat la cei 4 dolari, Apple anunța la WWDC 2014 că în sfârșit își vor face apariția și aplicațiile pentru tastaturi pe App Store. Pe lângă aceasta, Apple a anunțat și o îmbunatățire colosală pentru propria tastatură, Quick Type, adăugând astfel și un element de scriere predictivă care va arăta aproape la fel ca cel al SwiftKey. Astfel, eliminarea prețului poate fi prima măsură luată de cei de la SwiftKey pentru a putea concura pe viitor cu Quick Type. Dar probabil că principalul și adevăratul obiectiv a fost pur și simplu creșterea numărului de utilizatori, obiectiv pe care au reușit să-l îndeplinească.

În această primă lună a ei ca aplicație gratis, SwiftKey a reușit să înregistreze cu 54% mai mulți utilizatori lunari decât în trecut. De asemenea au fost înregistrate și 12 milioane de descărcări ale temelor SwiftKey, acestea rămânând singurele elemente care mai aduc bani. Cea cu care se confruntă SwiftKey acum este un alt fel de provocare iar pe viitor va fi interesantă de observat evoluția aplicației. Dacă nu aveți SwiftKey instalată încă, o puteți descărca gratuit de pe Play Store dând click AICI.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau